![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Argi....το Σάββατο είχε μόνο ψαράκι το μαγαζί και όχι ...κρεατάκι παϊδάκι......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aαμμ αγόρι μου, τότε προσοχή στις επιλογές σας...
![]() Σάββατο βράδυ ψαρικό και όχι κρεατικό...!!!!!!!! ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ....!!! ΑΠΟΤΑΣΩΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.... (Συνγχώρα τους Κύριε.. Είναι νέοι & άμαθοι!!!) Τι σε έμαθα στα Τρίκαλα..??? ![]() ![]() Φτου..Φτου.. Φτουυ στον κόρφο μας... Μακριά από εμάς...!!!! ![]() ![]() ![]() Last edited by ARGI; 15-03-2011 at 20:12. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() το βράδυ ακολούθησα το γνωστό πρόγραμμα περί Σαββατοβραδυνής κρεατοφαγίας όπως μας έχεις μάθει...(δεν με έπιασε το μεσημεριανό ψαράκι, είμαι ακόμα στην ανάπτυξη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είπα και εγώ, δικοί μου άνθρωποι να κάνουν τέτοια λάθη... Είμουνα έτοιμος για ευκέλαιο ....!!!! Τότε.... ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ..... ![]() ![]() Για κοιτάξτε, να ολοκληρώσουμε το κύκλων σεμιναρίων "Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ", συντόμος προς τα εδώ...!!! ![]() Καλή μέρα να έχεις.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
άσε που, χαλαρά, θα πάρω και καμιά δεκαριά μαζί μου....με τα ίδια μυαλά ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Να'στε πάντα καλά να χαίρεστε τα μωρά σας! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και σε ενημερώνω ότι τη τελευταία φορά ήμουν...συγκρατημένος..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγώ, ήμουνα ήδη φαγωμένος, όταν σας βρήκα....
![]() Αν παρατήρησες απλός τσιπούσα και σας έκανα παρέα...!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
bmw 2011 | erasel | Διάφορα | 11 | 20-02-2011 07:33 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
new 2011 bmw GS R ??? | vasilisvlahakis | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 19-08-2010 22:10 |
Μεσολόγγι 5/11/09 | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 27-11-2009 16:19 |