![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέφω με νεότερα για το ταξίδι μου... Καθώς πλησιάζει και η ημερομηνία αναχώρησης! Οι υπόλοιπες 2 μηχανές με τα 2 ζευγάρια έχουν εγκαταλήψει, οπότε πηγαίνουμε μόνοι μας με την γυναίκα μου... Τολμηρό ή όχι δεν ξέρω, αλλά το περίμενα πολύ και δεν θέλω να το ακυρώσω επειδή ακύρωσαν και οι άλλοι. Άσε που έχουμε πληρώσει και εισιτήρια... Εντυπώσεις και φωτό μετά το ταξίδι. Καλό καλοκαίρι και καλά χιλιόμετρα σε όσους θα ταξιδέψουν!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέφω με νεότερα για το ταξίδι μου... Καθώς πλησιάζει και η ημερομηνία αναχώρησης! Οι υπόλοιπες 2 μηχανές με τα 2 ζευγάρια έχουν εγκαταλείψει, οπότε πηγαίνουμε μόνοι μας με την γυναίκα μου... Τολμηρό ή όχι δεν ξέρω, αλλά το περίμενα πολύ και δεν θέλω να το ακυρώσω επειδή ακύρωσαν και οι άλλοι. Άσε που έχουμε πληρώσει και εισιτήρια... Εντυπώσεις και φωτό μετά το ταξίδι. Καλό καλοκαίρι και καλά χιλιόμετρα σε όσους θα ταξιδέψουν!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε πολλές πολλές φωτό, Θωμά!!!
|
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ | PortoLeone | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 15 | 02-02-2009 14:06 |
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ | p.l. | Καλώς ήλθατε | 17 | 16-01-2009 21:15 |