![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1.απο αυτα που καταλαβα εγω ...η απαντηση ειναι το α) ...με ολιγη απο ...β). Για να το ξεκαθαρισω απο την μερια μου δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με καποιον που πιστευει οτι εχει μια καλη ιδεα και μπορει εμπορικα να την στηριξει και να την εξελιξει σε ενα προιον σε καθαρα τεχνικο περιβαλλον. Αυτο που ''τονισα'' ειναι οτι σε ενα forum και με ενα θεμα που επηρεαζει ιδιαιτερα εντονα την ασφαλεια μοτοσυκλετιστων ....δεν γραφουμε προλογους....Αν ξερω κατι επειδη ασχοληθηκα,...επειδη το εψαξα,...επειδη την πατησα και εμαθα,...επειδη δεν ξερω οτιδηποτε αλλο...κτλ ΠΡΕΠΕΙ (κατα την προσωπικη μου αποψη ...που μπορει να ειναι και λαθος) αν σεβομαστε τον χωρο και τους αλλους(τα φρενα ειναι ...σιγουρα σοβαρος λογος) να αναφερουμε ξεκαθαρα τα αιτια /λογους που καποιος εχει καταληξει για δυσλειτουργεια συστηματων/συσκευων που ειναι επανω στα μηχανακια.Μπορουμε ξεκαθαρα κατω απο ενα υγιεις περιβαλλον να αναφερθουν τυχον στατιστικα δεδομενα που απορεουν απο διαφορα συμβαντα και να αναληθουν αιτια και τα αδυναμα σημεια του συστηματος.Ετσι μπορουν να βοηθηθουν ατομα και περιπτωσεις που ευρισκονται σε διαφορετικο σταδιο εξελιξης συμβαντων αλλα και γνωσεων ΠΑΝΤΑ στο πλαισιο αναζητησης της αληθειας σε αυτο το αγαπητο forum. 2.ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ καποιος επιθυμει (και καλα κανει!!!) εχοντας κανει τα παραπανω να μπορεσει να εκμεταλλευτει τεχνοοικονομικα το αποτελεσμα που εχει καταληξει ..εγω ειμαι μαζι του !! ΑΛΛΑ τοτε δεν κανεις εισαγωγες και προλογους ωστε να μην βρεθεις στην δυσκολη θεση να πεις οτι δεν μπορεις να αποκαλυψεις αλλα στοιχεια . Περιμενεις και οταν εισαι ετοιμος κανεις την ανακοινωση σου (εγω ειμαι μαζι του !!...και παλι) και κατω απο ενα εμπορικο προφιλ, οσοι πιστοι προσελ.... 3.Η εκφραση '' φυλλα φθινοπωρινης νυχτος ...μετα απο βροχη '' ειναι η αγαπημενη μου !!! Αυτα τα ολιγα ....χωρις παρεξηγηση και προς αναζητηση της αληθειας |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος πρέπει να απαντήσω γιατί το επιβάλουν τα ποστ σου.
Η ιστορία ξεκίνησε με τη "βλάβη" που παρουσίασε το ABS μου γενιάς 2 όπου εξήγησα αναλυτικά τι έκανα και επίσης πόσταρα το αρχικό ποστ από όπου εμπνεύστηκα άρα το είπα για να μη δίνου τζάπα λεφτά και άλλοι φίλοι για το συγκεκριμένο πρόβλημα . Ούτε πρόλογοι και αηδίες που αναφέρεις!! Στη συνέχεια άρχισα να το ψάχνω περισσότερο για τα σέβρο μιας και ήμουν παθών στο παρελθόν... Βρήκα τι φταίει στατιστικά στις περισσότερες περιπτώσεις(με βάση τα δεδομένα που έχω) και σκέφτηκα κάποια πατέντα για τα σεβρό τα οποία ως γνωστόν παρουσιάζουν μια "ιδιαιτερότητα" Είναι λογικό να θέλω να κρατήσω την ιδέα μου έως ότου τη κατοχυρώσω.. Και στη συνέχεια φυσικά θα το ανακοινώσω για όποιον θέλει να το βάλει στη μοτοσικλέτα του .... Αν διάβασες το ποστ από την αρχή και δεν είχες κολλήσει σε κάποια φράση θα έβλεπες ότι το ξεκίνησα σα μια εμπειρία από την οποία μπορεί κάποιος να γλιτώσει μία κεντρικά μονάδα.. Αυτά είχα να πω και μόλις είμαι "έτοιμος " θα πω περισσότερα για όσους ενδιαφέρονται... επίσης το να σου πω "χωρίς παρεξήσηση" θα ήμουν υποκριτής και όσοι με ξέρουν από το φόρουμ ξέρουν ότι ΔΕΝ μπορώ να υποκριθώ 3.Η εκφραση '' φυλλα φθινοπωρινης νυχτος ...μετα απο βροχη '' ειναι η αγαπημενη σου(όμως κρύβοντας δόση ειρωνίας) δε μπορώ να μην απαντήσω ότι απάντησε ο Καραισκάκης όταν του έδωσε ένας στρατηγός την εντολή να ανατινάξει ένα φρούριο με 300 Αρβανίτες στο Περαία στον Άγιο Σπυρίδωνα Με "παρεξήση" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ενδιαφερουσα προσπαθεια. Αν αναλαμβανεις λυσιμο, καθαρισμα και αντικατασταση των o-ring στην μοναδα ABS, πιστευω πως πολλοι θα ενδιαφερθουν. Μαλιστα οσοι εχουν πολλα χιλιομετρα, δεν θα εβλαπτε να κανουν προληπτικη συντηρηση της μοναδας. Και μια ερωτηση: οταν αλλαζουμε υγρα φρενων, πως μπορουμε να καθαρισουμε καλυτερα την μοναδα, υπαρχει καποιο αλλο σημειο εκτος απ' τις δαγκανες απ' οπου μπορουμε να αφαιρεσουμε υγρα, ωστε να φυγει και η μουργα που συσωρευτε μεσα στην αντλια του ABS; Xωρις να λυσουμε την μοναδα, αυτο δεν θα το εκανα μονος μου και δεν θα το συνιστουσα σε καποιον που δεν ξερει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εάν κάποιος θέλει να κάνει συντήρηση της κεντρικής μονάδος αλλάζοντας τα υγρά το σωστό θα ήτανε να ανοιχτεί η μονάδα να καθαρισθεί σχολαστικά και να γίνει επιθεώρηση στις μιζαντλίες όπου και παρουσιάζει ευαισθησία......
"Απαγορεύεται" αυστηρά η χρήση διαλυτικών ακόμα και βενζίνης για το καθάρισμα!! Τέλος όποιος έχει πολλές ώρες λειτουργίας θα έλεγα "επιβάλεται" να προχωρήσει σε αποσυναρμολόγηση καθάρισμα και επιθεώρηση για να κοιμάται ήσυχος.. Τα σερβο είναι καταπληκτικά φρένα αλλά απαιτούν σχολαστική συντήρηση για μακροβιότητα χωρίς προβλήματα ![]() Τα o-ring τα αλλάζουμε εφόσον παρατηρηθεί κάποιοα μορφής αλλοίωσεις και φυσικά μπορούμε να τα αλλάξουμε και προληπτικά αν το επιθυμεί ο πελάτης Last edited by GSMAN; 22-03-2011 at 15:53. Λόγος: Παράληψη στην απάντηση |
|
|||
|
|||
![]()
Αφήστε τον άνθρωπο να ολοκληρώσει και μετά του την πέφτουμε όλοι μαζί.
Μία πολλή σημαντική πληροφορία μας έδωσε και αναμένεται συνέχεια. . . . . σσσσσ τα γράφω αυτά για να μπώ πρώτος στην σειρά. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε περιπτωση που δεν θελω ακομα να λυσω την μοναδα (R1100GS με 55000km), κατα την αλλαγη υγρων αδειαζω υγρα μονο απ'την δαγκανα ή και απ' την μοναδα, και αν ναι απο που; Δωσε και καμμια διευθυνση-τηλεφωνο, ενδιαφερεται ενας φιλος με 1150GS με πολλα χιλιομετρα.
Last edited by poderosa; 22-03-2011 at 16:56. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αρχικα να σε προτρεψω να ξαναδιαβασεις οτι εγραψα ανωτερω γιατι μαλλον δεν το καταλαβες και με παραξηγησες.ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ προσεξες εγω χρησιμοποιησα μια σειρα επιχειρηματων για να στηριξω την αποψη μου και δεν χαρακτηρισα αηδιες τα γραφομενα σου. Πιστευω οτι ολοι αποδεχονται τις πιθανον διαφωνιες που δυναται να υπαρξουν σε ενα ενεργο και αμφιδρομο forum οπως αυτο που μας επιτρεπει να επικοινωνουμε αυτη τη στιγμη . Βεβαια να σου θυμισω οτι οι διαφωνιες σε πολιτισμενους διαλογους και χωρους λυνονται με την δυναμη των επιχειρηματων και οχι χαρακτηριζοντας αηδιες (ευτυχως διαβαζουν και αλλοι και βγαινουν συμπερασματα) τα γραφομενα ή παραπεμποντας στου Καραισκακη το...μοριο. ΕΠΙΠΛΕΟΝ να σου ξεκαθαρισω οτι δεν κολλησα σε φρασεις αλλα στο νοημα του κειμενου σου και των απαντησεων σου.Οι οποιες παραδοξως μαλλον με δικαιωνουν καθως στις δικες σου τελευταιες απαντησεις αναφερεις τον ορο ''πελατη'' παραπεμποντας ξεκαθαρα ισως σε εμπορικη σχεση αρα και κερδος μεσα απο ενα forum που αν εχω καταλαβει καλα αλλιως εχει δειξει οτι κινειται.Οπως αναφερα και στο προηγουμενο post δεν εχω προβλημα με κανεναν που μπορει να αξιοποιησει μια ιδεα εμπορικα με σκοπο το κερδος.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ οταν καποιος προφασιζεται διαφορες πολεμικες ιστοριες ....και παρατηρησεις για να μας πει ....οτι δεν μπορει να πει..... ενω στο τελος να πει....... οτι κατεχει μια εμπορικη λυση(αρα κερδος!!!!) ενος προβληματος που ειναι ιδιαιτερο σοβαρο μεσα απο forum. Αγαπητε μου υπαρχει κατι που λεγεται ευθυτητα και ειλικρινεια και σε ορους marketing ειναι πολυ σοβαρο μιας που πας σε εμπορικη εκμεταλλευση(αυτο συμβουλευτηκα).Αν γνωριζεις κατι πεστο να γινει κοινη γνωση για ολους και ιδιαιτερα για αυτους που εχουν προβλημα....αν θελεις κερδος και παλι πεστο και σιγουρα καποιοι θα δοκιμασουν,αλλα μην ακολουθεις την μεση οδο ...για να καταληξουμε παλι στο κερδος Τελευταιο αλλα το ιδιο σοβαρο , θα σου πω (σε σχεση με την απαντηση σου) οτι σε ενα forum τα λες σε ολους και οχι σε οσους ενδιαφερονται καθως δυναται η περιγραφη του δικου σου ενδιαφεροντος σε συνδυασμο με τον ορο ''πελατη'' να εμπεριεχει ....κατι παραπανω απο την προσωπικη ευχαριστηση οτι βοηθησες εναν φιλο . Να σε ευχαριστησω για το δικαιωμα της απαντησης που μου εδωσες με βαση τα τελευταια γραφομενα και να σε παρακαλεσω να ανακαλεσεις τον ορο ''αηδιες'' διοτι αφενως δεν γραφτηκε κατι τετοιο απο την μερια μου αφετερου ,υποδηλωνει εκνευρισμο και ελλειψη επιχειρηματων κατι που πιστευω οτι δεν θα ηθελες να φανει απο την μερια σου. Υ.Γ. οποιαδηποτε αναφορα σου στο μοριο του...Καραισκακη την θεωρω ατυχης διοτι αυτος πραγματι εδειξε τι αξιζει....για ολους εμας θα αποφασισει.....η ιστορια ΑΝ υπαρχουν επιχειρηματα ....θα τα ακουσα με καθε σεβασμο αν υπαρχουν μονο φωνες και χαρακτηρισμοι ...πιο σιγα γιατι ακουν και αλλοι. Παντα χωρις παρεξηγηση αλλα με αναζητηση της αληθειας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λάθος μου που εμπλέχτηκα την έπαθα ![]() ανικητος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νασαι καλα και ευχομαι τα καλυτερα στην προσπαθεια σου. Παντα χωρις παρεξηγηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι εδώ καλά τά' λεγες και σε παρακολουθούσα με ενδιαφέρον. Με το παρακάτω όμως το έχασες το παιχνίδι, όπως και τον έλεγχο και αποχωρώ από το ποστ λόγω χαμηλής αισθητικής. Εκτός αν γνωρίζεσαι προσωπικά με τον συνφορουμίτη και έχεις το θάρρος της χλεύης μαζί του, κάτι που μου διαφεύγει.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ | MARK | Αθλητισμός | 20 | 02-03-2011 15:31 |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΚΑΡΙΑ | scorpiobmw | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 27-02-2011 21:50 |
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.. | tsompanis | Μου τη δίνει που ..... | 24 | 04-10-2010 13:34 |
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΣΙΤΑ ΓΙΑ GS 1200 ADV 08' | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 02-10-2010 09:22 |