![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ολα καλα ετουτανε που γραφεις
φιλε γιαννη,αλλα θωρω μηχανικο τον κω...ο να σου πιανει! οταν με το καλο θα πας σε καποιο συνεργειο,κι αφου σου πει ο μαστορας πως ειναι το ψυγειο, αμε να βρεις ενα γκρεμο, να πας να το γκρεμισεις, να πας να παρεις ενα τζι ες μηπως και ηρεμησεις.ποτέ ξανα δε προκειται αυτο να σου χαλασει, και μόνο ισως το σασμαν τα αρχ...δια να σου σπασει! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και ποιητής !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αντε να βλέπω την επόμενη.... μη σταματάτε...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κι εγώ θα του τα σούρω Και η μούρη του η έμορφη του Πάγκ@λου θα μοιάζει Ο Νίκος-ιξ δεν έκλαψε Ο Νίκος-εξ δεν κλαίει Μόνο πονεί που τον εμελετούν χωρίς αυτός να φταίει Το varadero που 'χω 'γω δραχμή δεν μου 'χει φάει Το varadero που 'χω τον κόσμο ούλο γυρνάει Κι άμα καμιά βολά πεισμώνει - μουλαρώνει ο Maniac θα 'ναι σιμά για να με ξελασπώνει Άσε λοιπόν το spam εδώ και ψάξε βρες μια λύση Το καρντασάκι το καλό που θα το βοηθήσει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ο Νίκος-χ είναι φίλος
Ο Νικος-χ είναι φιλαράκι Μόνο που ο Θεος δεν του δωσε μυαλό για μηχανάκι. Πηγε λοιπόν ο δυσμοιρος κι αγορασε το Ντέρο, και τώρα τρέχω για BMW να τονε καταφέρω. Προβλήματα λογής πολλά, Στα Τρίκαλα στα 2 στενά Η μίζα να μην ξεκινά Κι ολη η παρέα να γελά. Μηπως θυμαται και κανεις Εκεινους δε τους προβολεις Πα στην πορεία να κρεμά Κι ούλοι να προσευχόμαστε στην Παναγιά. Στο Βόλο που μασταν ξανά Η μίζα να μην ξεκινά, Τον βλέπω να παρακαλά, Θεέ μου βοήθα με ξανά, Ο CPS μ’εχει ματιάσει Και η μοτό έχει σκουριάσει. Νικόλα σ’αγαπώ πολύ Μ’ αν θες τη δική μου την ευχή Πήγαινε πάρε μηχανή, Κοίτα BMW να είν’ αυτή, Και κράτα τη Varader-άδα Μήπως και πας καμιά βαρκάδα! ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 24-03-2011 at 15:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάθε μοτόρι δύσκολο
ρολόι να δουλεύει καθένα με την τρέλα του κι ο οδηγός να κλαίει κι από τη βλάβη τη τρελή δε θα τήνε γλιτώσεις και στα ##### την κεφαλή βαθειά θε να τη χώσεις γι αυτό κορώνα - γράμματα πέτα ψηλά το κέρμα και Ιάπωνα ή Γερμανό αγόρασε - προσπέρνα! |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφα λόγια μπράβο σας
|
|
|||
|
|||
![]()
GS πηγα κι" αγορασα
για να χω ησυχια και απ το πρωι εβρισκωμε μεσα στα συνεργεια τον μαστορα τον γνωρισα τον εκαμνα και κουμπαρο στις δυσκολες στιγμες για να τον ετρακαρω προχθες πηγα και εμεινα επανω στο σαρραντα μα δε μασαω τιποτα αφου ειναι αυτος στη μπαντα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γι' αυτό και στη χαρίζω . . . Πήρε τηλέφωνο ΄Τεό, γι' αυτό την κοπανάω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW....ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 08-10-2011 23:24 |
ΤΟ ΖΕΝ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ | tattoopanther | Βιβλίο | 7 | 03-03-2011 21:14 |
Η ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 12 | 02-11-2010 09:53 |
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ !!!!! | Alext | Χιούμορ | 11 | 11-07-2009 15:18 |
Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ??? | alkiviadis | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 25-05-2009 13:36 |