![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Και τα δυο. Το βρήκες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πλάκα έχουμε τελικά .
Napgeo όλα αυτά τα χιλιόμετρα για γάμους , βαφτίσια κτλπ με το αξιόπιστο θα τα κάνεις; Μπράβο φιλαράκι , σε χαίρομαι γιατι έχεις κουράγιο. Στην αρχή απορούσα γιατί τέτοιο κόλλημα με τα αξιόπιστα αλλα είδα οτι είσαι στο Π.Ν. και κατάλαβα. Έχεις συνηθίσει σε σκούνες. Φιλικά πάντα . Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όχι φίλε και είναι η πρώτη φορά που αυτό το μήνα τα τελευταία 12 χρόνια θα πάνε μόνοι τους εξωτερικό. Έκανα μια μικρή επέμβαση (τοποθέτησα και νέα μύτη) και για 3 μήνες δυστυχώς το δίκυκλο κομμένο. Να είσαι καλά ................. |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά να είναι φίλε μου . Καλα να είμαστε και τα υπόλοιπα .....
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
τι εγινε βρε παιδια λειπω και εσεις τσακωνεστε σασ παρακαλω πολυ ψυχραιμια
![]() ![]() παρεπιπτωντος 4358 χιλιομετρα βουλγαρια ρουμανια ουγγαρια αυστρια σλοβενια κροατια σερβια κοσοβο αλβανια και ειδα 2 africa tween ![]() πιστευω να πιασατε το υπονοουμενο ![]() α........θα το ξεχναγα γεματο παρταλια bmw ρε ####το ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
...παιδες ψυχραιμια!....μαγος δεν ειμαι αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στην Ιντερμοτ του Οκτωβρίου στη Κολωνία...θα παρουσιαστει!...υγεια να χουμε!...θα με εκει να μεταφερω τα φρεσκα νεα !![]() |
|
|
|||
|
|||
|
(άκυρο)
Last edited by NLS; 19-06-2012 at 14:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
EDIT: Βέβαια ΠΑΝΤΟΥ Honda. Δεν είναι τυχαίο που το σήμα το πήρες από το honda.de.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πες την αλήθεια: Είχες δυο φορτηγά support να ακολουθούν. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 22:22 |
| "Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 14:07 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
| Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 18:31 |
| F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 13:45 |