![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έτσι.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όχι φίλε και είναι η πρώτη φορά που αυτό το μήνα τα τελευταία 12 χρόνια θα πάνε μόνοι τους εξωτερικό. Έκανα μια μικρή επέμβαση (τοποθέτησα και νέα μύτη) και για 3 μήνες δυστυχώς το δίκυκλο κομμένο. Να είσαι καλά ................. |
|
|
|||
|
|||
Αυτό που είπα φίλε ότι έχεις αρχίσει να μου αρέσεις δεν μου αρέσει καθόλου τελικά.Θεός φυλάξει τώρα στα Γεράματα. Ποτέ δεν είναι αργά θα μου πεις. Ύπαγε οπίσω μου σατανά φυλακή τω στοματί μου……………………………..![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν πεφτω στην παγίδα σου.....
![]() Δεν σε έχουν καταλάβει ακόμα....δεν φταίω εγω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κρίμα. Δεν κάμεις προς τα πάνω.....................
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά να είναι φίλε μου . Καλα να είμαστε και τα υπόλοιπα .....
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οκ αλλά σε παρακαλώ θερμά μην το παρακάνεις, για μένα προσωπικά είναι κάπως κουραστικό να διαβάζω μηνύματα που πρέπει να μαντέψω αν είναι πλάκα η όχι ή αν απευθύνονται σε συγκεκριμένους φίλους .Στο τελευταίο ήσουν αρκετά συγκεκριμένος για αυτό και απάντησα απότομα. Αν όμως είχα βάλει κάποια γελαστή φατσούλα( ![]() ) στο τέλος της πρότασης θα το έπαιρνες για πλάκα μια και αλλάζει όλο το νόημα της,τώρα αν σου πω ότι έκανα πλάκα δεν θα με πιστέψεις, έτσι την πάτησα και εγώ, βάζε φατσούλες ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
τι εγινε βρε παιδια λειπω και εσεις τσακωνεστε σασ παρακαλω πολυ ψυχραιμια
![]() ![]() παρεπιπτωντος 4358 χιλιομετρα βουλγαρια ρουμανια ουγγαρια αυστρια σλοβενια κροατια σερβια κοσοβο αλβανια και ειδα 2 africa tween ![]() πιστευω να πιασατε το υπονοουμενο ![]() α........θα το ξεχναγα γεματο παρταλια bmw ρε ####το ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
...παιδες ψυχραιμια!....μαγος δεν ειμαι αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στην Ιντερμοτ του Οκτωβρίου στη Κολωνία...θα παρουσιαστει!...υγεια να χουμε!...θα με εκει να μεταφερω τα φρεσκα νεα !![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τελευταία νέα απο την Λιβύη | bloger73 | Επικαιρότητα | 11 | 18-03-2011 21:22 |
| "Η Τελευταία Ομιλία (Ράντυ Πάους)", κι άλλη τροφή για σκέψη... | gemara | Διάφορα | 8 | 06-11-2010 13:07 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 16:13 |
| Τελευταία για το r1200gs | sakmant | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 5 | 06-07-2010 17:31 |
| F650GS H Τελευταία εξόρμηση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χωμάτινες εξορμήσεις | 3 | 24-01-2010 12:45 |