![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επέστρεψα κι εγώ
![]() Όλα ήταν Α Ψ Ο Γ Α!!! (λεπτομέρειες από αύριο...) Τώρα ξεκινάει η επιχείρηση...ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ... ![]() Καλή συνέχεια και καλή επιστροφή σε όσους είναι ακόμα εκτός ![]() Με το καλό (και γρήγορα!) η επόμενη εκδρομή! |
|
|
|||
|
|||
|
Επέστρεψα κι εγώ
![]() Παιδιά ηταν Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α !!!! Αντώνη εντάξει με την βενζίνη. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο στα παλικάρια και στις τσούπρες που ακολούθησαν! Και τώρα περιμένουμε καταιγισμό φωτογραφιών για να πάρουμε κι εμείς μια γεύση από αυτό που ζήσατε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς μας ήρθατε από τα βόρεια!
Περιμένουμε πως και πως τις φωτογραφίες σας!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι Χάρη, έτυχε και σε αυτό το ταξίδι απλά ξεκινήσαμε μαζί μια και είχαμε να ακολουθήσουμε άλλο πρόγραμμα. Πάντως κι εμείς θα περιμένουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε κι από κοντά σύντομα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά δεν μπορούσα να έρθω δουλεία σήμερα.Μια ευθεία δρόμος......Θέλω στροφιλίκια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ζήλεψα λέμε....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπα μη το κοιτάξεις,άδικος κόπος,Είναι ανίατη ασθένεια.Κολησες?Δεν έχεις πλέον γιατρεια....Δεν ξέρω αν υπάρχει όμως άλλο τοσο ευπροσδεκτο μικρόβιο,όλοι το αφήνουμε να τρυπωσει και το φυλάμε σαν τα ματιά μας.Καλώς ήρθατε παιδιά και με το καλο στην επόμενη όλοι μαζί.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ήταν όλα πολύ ωραία .Στο φαγητό συναντήσαμε κάποιες δυσκολίες , αλλά στο τέλος κάτι έγινε ....
![]() Ευχαριστώ πολύ τους συντελεστές και όλους τους συνταξιδευτές για την ωραία εκδρομή . ![]() Άντε και στην επόμενη ,. Ραντεβού από τώρα στο 90 . ![]() Ετοιμάζονται και κάποιες φώτο .Γιατί κάποιος πρέπει να αποτυπώνει την αλήθεια . Παρακάμερα που λέμε ... Last edited by KAS; 28-03-2011 at 14:48. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 12:44 |
| Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 17:37 |
| Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 23:03 |
| Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
| R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |