![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() χαίρομαι για το ωραίο ταξίδι που σκαρώνεις προφανώς για το καλοκαίρι.... έτσι επιβεβαιώνεις και το nickname σου το ποσό που υπολογίζεις, αφού ξέρεις τι σου γίνεται και έχεις την πείρα, είναι κοντά στην πραγματικότητα και όσα ξέρει ο νοικοκύρης.... καλά να περάσεις... όπου τελικά και να καταλήξεις ![]() Last edited by Syvaris; 29-03-2011 at 00:53. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστω πολυ Βανα και Θαναση να ειστε καλα, το ταξιδι να ειμαστε καλα θα γινει, και ευχομαι οτι καλυτερο και ταξιδιαρικο να κανετε κ'εσεις αυτο το καλοκαιρι... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά Πάνο! Σου εύχομαι τα καλύτερα γιά το ταξίδι σου. Άν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, από μέρη που έχω πάει, πές μου. Κι εγώ ετοιμάζομαι σιγά-σιγά γιά τον Αύγουστο.... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Πάντως Magelane,
σου έχω ανοικτή πρόσκληση για .... ??? Και να θυμάσαι: Το μόνο που χρειάζεσαι για να ταξιδέψεις, είναι χρόνος !!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χρισταρα τα ειπαμε μαζι στην Βουλαγαρια δεχτει η προσκληση.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εμείς στην απέξω???? |
|
|||
|
|||
![]()
Eστε άρωστοι όλοι .
Και όπως είπε ο Πασχάλης για να θεραπευτείτε χρειάζεστε έναν Δολομίτη πρωί - βράδυ για μια εβδομάδα . Μετά βλέπουμε . ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ετοιμάζομαι μάλλον του χρόνου για Σκωτία! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 31 | 10-10-2010 20:56 |
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου | syan | Χρήσιμα | 4 | 24-06-2010 12:28 |
‘‘Κεραμέων Έργα’’ δημιουργίες ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου | skippybi | Πολιτισμός | 3 | 13-10-2009 17:10 |
Και του χρόνου παιδιά !! | adventure | Ελλάδα | 9 | 03-03-2009 21:29 |