![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Βουλγαρία... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κυρίες & Κύριοι η θρυλική φιγούρα της εκδρομής... ο άνθρωπος που αποδίδει καλύτερα από τον καθένα, το κλίμα που επικράτησε στην παρέα.... ο Kossos..... (τονίζεται στο όμικρον) ![]() Λέκτορας του ψυχολογικού τμήματος στο ΑΠΘ, διδάσκει το μάθημα "Οι συνέπειες της ψυχικής χαλάρωσης στην κοινωνική ευημερία" Αυθεντικός πόντιος... "Είμαι πόντιος κατά 50%, αλλά στο άλλο μισό εχώ κάνει θεραπεία" Κάτοχος της μοναδικής μοτοσυκλέτας που θα μπορούσε να έχει (Honda Varadero), αυτή με το ψιλό ανεμοθώρακα.... "τι τα θέλεις βρε τα φρένα και τα κρατήματα, εμείς θα πάμε σαν άνθρωποι και θα βρούμε τους άλλους στην ταβέρνα" Ο μοναδικός άνθρωπος της εκδρομής που φόραγε δερμάτινο μπουφάν.... Μεσάνυχτα στο Bansko, με το θερμόμετρο στους 2 βαθμούς...."μια δροσούλα την έβγαλε πάντως" Ο άνθρωπος που στάματησε, με μια ατάκα, αυτούς τους μουσικούς... ![]() "Σταματήστε βρε, θα σας πληρώσουμε"... Κορυφαία του στιγμή... Κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Μπάμπη και τη Λινούλα και έχει παραγγείλει την ίδια μακαρονάδα με τη Λινούλα... ![]() Kossos με ξυνισμένα μούτρα προς Λινούλα: Σου άρεσε η μακαρονάδα? Λινούλα προς Kosso: Μια χαρά ήταν... Kossos προς Μπάμπη: Δε μαγειρεύει καλά εε? Α, ο Μπάμπης και η Λινούλα.......... Καλώς τα παιδιά..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πως είναι δηλαδή; Κόσσός ![]() Δεν είναι μόνο ότι το είπε, αλλά και ο τρόπος που το είπε, (σαν να τον έχω μπροστά μου) ![]() Το άλλο με την παρέλαση ξέχασες, όταν σε κάποιο από τα ελάχιστα διαλείμματα που κάναμε και εντός του Ελληνικού εδάφους είπε: Εσείς πρέπει να είστε πολύ διάσημοι, απ' όπου περνάτε κάνουν παρελάσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ο Μπάμπης και η Λινούλα λοιπόν.... Ο Μπάμπης στρατιωτικός, με άπειρα γεύματα σε στρατιωτικά εστιατόρια και η Λινούλα νηπιαγωγός και μαθητευόμενη μαγείρισσα (την τελευταία 5ετια). Η Λινούλα, αγαπάει απίστευτα τη δουλειά της. Η επαγγελματική της διαστροφή, έφτασε σε τέτοιο σημείο, που στο ταξίδι στη Σκωτία, τραγούδαγε στον Μπάμπη επί 3,5 ώρες το "Χαρωπά τα 2 μου χέρια τα χτυπώ... πλατς πλατς" ![]() Μετά από αυτό, ο Μπάμπης πέταξε την ενδοεπικοινωνία και πλέον δεν περνάει ούτε από έξω, από μαγαζιά που πουλάνε τέτοια μπλιπλίκια.... Μετά από 1,5 χρόνο η Λινούλα, ανακαλύπτει τυχαία, ότι βάζουμε λάδι στη σούπα.... Λινούλα: Μα Μπάμπη μου, την έτρωγες την σούπα, τόσο καιρό???? Μπάμπης: Λινούλα μου, ότι την έτρωγα δε σημαίνει ότι μου έρεσε κιόλας.... Στα 2 χρόνια η Λινούλα πετυχαίνει το λάχανο με κρέας, όπως ακριβώς αρέσει στον Μπάμπη... 3 μήνες αργότερα.... Μπάμπης: Πάλι λάχανο με κρέας??? Λινούλα: Μα αφού σου αρέσει Μπάμπη μου??? Μπάμπης: Ότι μου αρέσει Λινούλα μου, δεν σημαίνει, ότι μπορώ να το τρώω, 5 μέρες την εβδομάδα... Απίστευτο ζευγάρι.... Αν βρείτε ευκαιρία να συνταξιδέψετε μαζί τους, κάντε το με κλειστά μάτια (και αυτιά)...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μια και μιλάμε για ζευγάρια... ![]() Χάρη για σένα δεν έχω τίποτα.... Μήπως και σε έβλεπα καθόλου? ![]() Ο Χάρης που λέτε, έφευγε 30 δεύτερα νωρίτερα από τους άλλους...... Και τον βρίσκαμε στην επόμενη ανασυγκρότηση...... Να έχει βγάλει το κράνος του..... Να έχει βάλει την μπενζίνα του.... Να έχει πλερώσει το λογαριασμό του.... Να έχει ανοίξει το βαλιτσάκι του... Να έχει βγάλει το σαλαμάκι του... Να έχει βγάλει το κασεράκι του.... Να έχει βγάλει το ψωμάκι του.... Και να κολατσίζει..... Και όλοι οι υπόλοιποι..... Να περιμένουμε στην ουρά 20 λεπτά να φουλάρουμε.... ![]() ![]() ![]() Και έχει και πρεσβυοπεία.... Ξέρετε μετά από πια ηλικία, έρχεται η πρεσβυοπεία.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() To be continued.....
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο κοπελια!αντε και με την αλλη!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αρχισει να τρεμω...
Γραψε για τα εισιτηρια πριν γυρισουν τα κοριτσια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ρε Τεο από τις 8.20......
![]() Εγώ περιμένω σχολιασμό για τον ΚΑΣ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απ οτι βλεπω περασατε τελεια,απομνημονευσατε φανταστικες εικονες και διαδρομες και ζησατε ομορφες παρειστικες στιγμες.Μπραβο παιδια...παντα τετοια και ακομα καλυτερα!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 11:44 |
Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 16:37 |
Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 22:03 |
Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 00:58 |
R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 10:34 |