![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα (από χοντρά) με έχει σώσει η τωρινή δυο φορές και η προηγούμενη άλλη μια.
Από όχι χοντρά αμέτρητα. Πολλά από αυτά ΕΠΕΙΔΗ είναι αυτή που είναι (πχ. ότι έχω ακόμα πόδι). Εγώ δεν γυρνάω πίσω (γιατί πίσω είναι ΚΑΘΕ άλλο δίτροχο της κατηγορίας - υπόψη δεν κοιτάω άλλες κατηγορίες) και ας υπεραναλύει ότι θέλει ο κάθε πικραμένος που δεν την έχει. (λες και εμείς φυτρώσαμε με BMW - δεν είχαμε ποτέ τίποτα άλλο, ούτε οδηγήσαμε μετά) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Που θα πάει? . . . . . ...ο Αλλάχ είναι Μεγάλος! Ολημερίς κι ολονυκτίς προσεύχομαι, να δείξει το έλεός του, . . . . ...ν΄αποκτήσει και το ασήμαντον της μηδαμινότητάς μου, μία μπαβαρέζικη μπέμπα! الله أكبر تعطي المتواضع الخاص وفية لسيارة بي ام دبليو Last edited by Uriah Heep; 30-03-2011 at 02:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τωρα περιμενω απο το λαγουδακι του Πασχα μπας και φιλοτιμηθει... Καποια στιγμη ομως ειμαι σιγουρος, το χω βαλει στοχο ζωης, μια θα γινει δικη μου!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αφού έχουμε πει να μην γράφετε greeklish βρε παιδιά....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΜW VARIO ΓΙΑ F800GS | baravas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 26-01-2011 22:50 |
| ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ? | ROMAN | Τεχνικά θέματα διάφορα | 28 | 26-09-2010 15:00 |
| ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? | jarhead | Ελλάδα | 11 | 27-08-2010 12:02 |
| ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ? | geolag | Κοινωνική ευαισθησία | 10 | 23-06-2010 13:28 |
| ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ......... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Χιούμορ | 9 | 27-10-2009 21:02 |