![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προς όλους τους Μακουλάκηδες. Πλανιέστε πλάνην οικτρά αν νομίζετε ότι τα Μακ δεν προσβάλλονται από ιούς. Απλά μέχρι τώρα που ήταν μειονότητα κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Από τώρα κι έπειτα που έγιναν και τα μακ ΣΥΜΒΑΤΑ INTEL PLATFORM έχει να πέσει πολύ κλάμα.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το χειρότερο είναι όταν δεν έχεις κάνει backup και χάνεις του κόσμου τα αρχεία..
Αφού είχες το backup..έσωσες την παρτίδα.. ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω εχω LINUX εδω και δυο χρονια.οπου βρω εμαιλ που νομιζω οτι θα εχει ιο παταω επιτηδες επανω και μου κλανει τα ξερετε...και τον ιο απο το facebook ανοιξα και τον ειδε σαν αρχειο word.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λογικότατο μιας και ο ιός είναι φτιαγμένος για windows, αντίστοιχα ιός φτιαγμένος για μακ, στα windows δεν κάνει τπτ. Δεν αναγνωρίζονται τα εκτελέσιμα και οι ρουτίνες. Ο μόνος πραγματικά τρόπος να είσαι απολύτως ασφαλής χωρίς antivirus είναι να σηκώνεις το όποιο λειτουργικό σε ram. Last edited by vaska; 01-04-2011 at 09:50. Λόγος: . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όχι αγαπητέ μου, μια χαρά προσβάλλετε και το λέοπαρντ
(μην ψάχνετε για πανάκεια, τι το διαφορετικό μπορεί να έχει ένα λειτουργικό για να είναι απρόσβλητο?) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τεσπα, έχει το κατιτίς του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως αγαπάτε, δεν χαλάω καρδιές εγώ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου έπεσε | ckk | Φροντίδα | 22 | 22-01-2011 01:06 |
Σας ήρθε το ΕΤΑΚ ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 23 | 29-10-2010 15:18 |
Επιτέλους, ήρθε ο ..... ΚΟ.Μ.Ε.Χ. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 05-10-2009 18:58 |
Η πρώτη Bentley Continental GTC Speed ήρθε στην Ελλάδα. | Arkas | Αυτοκίνητο | 11 | 02-07-2009 16:27 |
Μου αρέσει | arisxios | Μου τη δίνει που ..... | 15 | 22-01-2009 18:58 |