GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Εξοπλισμός μοτοσικλέτας

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-03-2011, 17:09
erasel Ο/Η erasel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Κέρκυρα
Μoto: f650gs 2007
Προεπιλογή Απάντηση: ΖΕΛΑΤΙΝΑ G650GS

Και γω αυτό σκέφτομαι την αισθητική, μέχρι την ψηλή τη "μαμά" μπορεί να βάλω, "επειδή έχω και γω τη μικρή την εργοστασιακή και το σκέφτομαι".
Reply With Quote
Παλιό 31-03-2011, 17:10
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, όντως το θέμα αέρα στο 650 πονάει. Φοράω την εργοστασιακή (φιμέ ψηλή στάνταρ στα Dakar), και έκανα μια πατέντα προσθέτοντας δυο λαστιχένια ανταπτοράκια στις πάνω βίδες, αυξάνοντας έτσι την γωνία, και ένα χειροποίητο ζελατινάκι (επισυναπτόμενη φωτο). Ελαφρώς καλύτερη αίσθηση απ' τη "μαμά", ο αέρας χτυπάει στο μέτωπο, αλλά δε λύνει το πρόβλημα. Το να βάλεις μια μεγάλη, πιστεύω θα χαλάσεις την αισθητική της μοτο, και θα μοιάζει σαν το zundapp του μπάρμπα μου με τον ανεμοθώρακα - ασπίδα!

Η μοτό μας, κακά τα ψέματα, είναι για συγκεκριμένη χρήση, και την άνεση μιας touring, ίσως να την πιάσουμε κάαααπως στο θέμα αέρα με μια μεγάλη ζελατίνα, αλλά η όλη αισθητική θα πάει περίπατο
Πάντως, ρίξε μια ματιά κι εδώ
Εγραψες φίλε!

Η μηχανή μας, όπως σωστά είπες είναι για συγκεκριμένη χρήση, κάνεις και το touring σου αλλά χαλαρά. Αμα θες καλύτερη γενικώς συμπεριφορά κι άνεση και ταχύτητα σε ταξίδι, πας σε άλλη μηχανή, σαν του λόγου μου, όταν τη βρω!
Reply With Quote
Παλιό 31-03-2011, 17:45
ziumann Ο/Η ziumann βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Χαλκιδα
Μoto: F 650 GS '03

Οταν εψαχνα για κρανος και εκανα τη σχετικη ερωτηση στο φορουμ με ειχαν συμβουλεψει να μη σκεφτω τα λεφτα και να παρω κατι επωνυμο και δοκιμασμενο.Ειχαν απολυτο δικιο.και σε επιπεδο εφαρμογης και σε επιπεδο θορυβου αλλα το πιο σημαντικο για την ασφαλεια σου!(ψιλοξεφυγαμε απ'το θεμα ή μου φαινετε?)
Αλλα αφου ετσι κι αλλιως θελεις να αλλαξεις κρανος κοιτα μπας και βελτιωθει η κατασταση ετσι και μετα βλεπεις τι θα κανεις με τη ζελατινα.
Reply With Quote
Παλιό 31-03-2011, 20:59
stelanja Ο/Η stelanja βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: thessaloniki

Η πατεντα σου ειναι πολυ καλη φιλε fuji, γιατι ειναι κομψη (ακου κει ανεμοθωρακας - ασπιδα..χαχαχα!!!), καμια σχεση με τα σποιλερ που κυκλοφορουν, που εχουν εναν μεντεσε αναμεσα στην 'μαμα' και το σποιλερ...κατι τετοιο ειναι και το laminar lip που το ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα..για το οποιο ομως δεν βρηκα εμπορο στην ελλαδα...και η πατεντα με τα λαστιχακια για να αλλαξεις την κλιση πολυ καλη και πολυ ευκολη..(για το αλλο, υπαρχει ενα θεμα ψαξηματος με την προεκταση, πως θα ενωθει με την εργοστασιακη κλπ..).

Παντως συμφωνω οτι η μηχανη ειναι καποιον δυνατητων στο touring, οι οποιες ειναι αρκετες για μενα, απλα λογο ερασιτεχνισμου/αρχαριου φαση, θελω να μαθω τι ακριβως εστι προστασια απο ζελατινα...πιο πολυ να σας πω με μπριζοσε ενας γνωστος με βαραντερο ο οποιος οταν τον ρωτησα ποσο αερας τον βαραει τελος παντων πανω στην μηχανη (κατι που εμενα μου φαινοταν απολυτος φυσιολογικο), μου απαντησε καθολου! τι καθολου του λεω? καθολου μου λεει!σαν καμπριο φαση λεω? ναι μου λεει! η φαση ειναι οτι σε καμπριο να χω μπει κανα 2-3 φορες, αλλα δεν θυμαμαι πως ηταν! οποτε παπαλα..

Για κρανος ziumann, εχεις απολυτο δικιο και εγω ετσι ξεκινησα, αλλα τελικα εριξα τα στανταρτς μου στην αποφυγη του πολυκαρμπον, στο βαρος κατω του 1.5 κιλου, στα αποσπομενα μαξιλαρακια, στο μινιμουμ 4 αστερια σε ασφαλεια και στον εξαερισμο που σχεδον ολα εχουν. Το συγκεκριμενο το premier τα καλυπτει ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη, γιαυτο με εψησε..δεν ειναι και αγνωστη εταιρια, εχει ιστορια σε gp αγωνες και ετσι, απλα νομιζω τελευταια χρονια βγαινουν σε πλατια αγορα..Νομιζω οτι λογο μαξιμουμ ταχυτητων στα 140, ουτε τρελη αεροδυναμικη ουτε τρελη ηχομονωση θελω, και ισως με παιρνει να κοψω κανα 100ρικο εουρος, διατηροντας παντα τα αρκετα ψηλα στανταρτς που ανεφερα.. μην ξεχνας παντα την βαλουτα που φοραω εδω και 5 χρονια

Last edited by stelanja; 31-03-2011 at 21:11.
Reply With Quote
Παλιό 31-03-2011, 21:32
ziumann Ο/Η ziumann βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Χαλκιδα
Μoto: F 650 GS '03

Για κρανος ziumann, εχεις απολυτο δικιο και εγω ετσι ξεκινησα, αλλα τελικα εριξα τα στανταρτς μου στην αποφυγη του πολυκαρμπον, στο βαρος κατω του 1.5 κιλου, στα αποσπομενα μαξιλαρακια, στο μινιμουμ 4 αστερια σε ασφαλεια και στον εξαερισμο που σχεδον ολα εχουν. Το συγκεκριμενο το premier τα καλυπτει ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη, γιαυτο με εψησε..δεν ειναι και αγνωστη εταιρια, εχει ιστορια σε gp αγωνες και ετσι, απλα νομιζω τελευταια χρονια βγαινουν σε πλατια αγορα..Νομιζω οτι λογο μαξιμουμ ταχυτητων στα 140, ουτε τρελη αεροδυναμικη ουτε τρελη ηχομονωση θελω, και ισως με παιρνει να κοψω κανα 100ρικο εουρος, διατηροντας παντα τα αρκετα ψηλα στανταρτς που ανεφερα.. μην ξεχνας παντα την βαλουτα που φοραω εδω και 5 χρονια[/QUOTE]

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης