![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Και γω αυτό σκέφτομαι την αισθητική, μέχρι την ψηλή τη "μαμά" μπορεί να βάλω, "επειδή έχω και γω τη μικρή την εργοστασιακή και το σκέφτομαι".
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Η μηχανή μας, όπως σωστά είπες είναι για συγκεκριμένη χρήση, κάνεις και το touring σου αλλά χαλαρά. Αμα θες καλύτερη γενικώς συμπεριφορά κι άνεση και ταχύτητα σε ταξίδι, πας σε άλλη μηχανή, σαν του λόγου μου, όταν τη βρω! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Οταν εψαχνα για κρανος και εκανα τη σχετικη ερωτηση στο φορουμ με ειχαν συμβουλεψει να μη σκεφτω τα λεφτα και να παρω κατι επωνυμο και δοκιμασμενο.Ειχαν απολυτο δικιο.και σε επιπεδο εφαρμογης και σε επιπεδο θορυβου αλλα το πιο σημαντικο για την ασφαλεια σου!(ψιλοξεφυγαμε απ'το θεμα ή μου φαινετε?)
![]() Αλλα αφου ετσι κι αλλιως θελεις να αλλαξεις κρανος κοιτα μπας και βελτιωθει η κατασταση ετσι και μετα βλεπεις τι θα κανεις με τη ζελατινα. |
|
|
|||
|
|||
|
Η πατεντα σου ειναι πολυ καλη φιλε fuji, γιατι ειναι κομψη (ακου κει ανεμοθωρακας - ασπιδα..χαχαχα!!!), καμια σχεση με τα σποιλερ που κυκλοφορουν, που εχουν εναν μεντεσε αναμεσα στην 'μαμα' και το σποιλερ...κατι τετοιο ειναι και το laminar lip που το ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα..για το οποιο ομως δεν βρηκα εμπορο στην ελλαδα...και η πατεντα με τα λαστιχακια για να αλλαξεις την κλιση πολυ καλη και πολυ ευκολη..(για το αλλο, υπαρχει ενα θεμα ψαξηματος με την προεκταση, πως θα ενωθει με την εργοστασιακη κλπ..).
Παντως συμφωνω οτι η μηχανη ειναι καποιον δυνατητων στο touring, οι οποιες ειναι αρκετες για μενα, απλα λογο ερασιτεχνισμου/αρχαριου φαση, θελω να μαθω τι ακριβως εστι προστασια απο ζελατινα...πιο πολυ να σας πω με μπριζοσε ενας γνωστος με βαραντερο ο οποιος οταν τον ρωτησα ποσο αερας τον βαραει τελος παντων πανω στην μηχανη (κατι που εμενα μου φαινοταν απολυτος φυσιολογικο), μου απαντησε καθολου! τι καθολου του λεω? καθολου μου λεει!σαν καμπριο φαση λεω? ναι μου λεει! η φαση ειναι οτι σε καμπριο να χω μπει κανα 2-3 φορες, αλλα δεν θυμαμαι πως ηταν! οποτε παπαλα..Για κρανος ziumann, εχεις απολυτο δικιο και εγω ετσι ξεκινησα, αλλα τελικα εριξα τα στανταρτς μου στην αποφυγη του πολυκαρμπον, στο βαρος κατω του 1.5 κιλου, στα αποσπομενα μαξιλαρακια, στο μινιμουμ 4 αστερια σε ασφαλεια και στον εξαερισμο που σχεδον ολα εχουν. Το συγκεκριμενο το premier τα καλυπτει ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη, γιαυτο με εψησε..δεν ειναι και αγνωστη εταιρια, εχει ιστορια σε gp αγωνες και ετσι, απλα νομιζω τελευταια χρονια βγαινουν σε πλατια αγορα..Νομιζω οτι λογο μαξιμουμ ταχυτητων στα 140, ουτε τρελη αεροδυναμικη ουτε τρελη ηχομονωση θελω, και ισως με παιρνει να κοψω κανα 100ρικο εουρος, διατηροντας παντα τα αρκετα ψηλα στανταρτς που ανεφερα.. μην ξεχνας παντα την βαλουτα που φοραω εδω και 5 χρονια
Last edited by stelanja; 31-03-2011 at 21:11. |
|
|
|||
|
|||
|
Για κρανος ziumann, εχεις απολυτο δικιο και εγω ετσι ξεκινησα, αλλα τελικα εριξα τα στανταρτς μου στην αποφυγη του πολυκαρμπον, στο βαρος κατω του 1.5 κιλου, στα αποσπομενα μαξιλαρακια, στο μινιμουμ 4 αστερια σε ασφαλεια και στον εξαερισμο που σχεδον ολα εχουν. Το συγκεκριμενο το premier τα καλυπτει ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη, γιαυτο με εψησε..δεν ειναι και αγνωστη εταιρια, εχει ιστορια σε gp αγωνες και ετσι, απλα νομιζω τελευταια χρονια βγαινουν σε πλατια αγορα..Νομιζω οτι λογο μαξιμουμ ταχυτητων στα 140, ουτε τρελη αεροδυναμικη ουτε τρελη ηχομονωση θελω, και ισως με παιρνει να κοψω κανα 100ρικο εουρος, διατηροντας παντα τα αρκετα ψηλα στανταρτς που ανεφερα.. μην ξεχνας παντα την βαλουτα που φοραω εδω και 5 χρονια
[/QUOTE]
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| service 1000 km-g650gs/2009 | g650gs-kesariani | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 26-06-2011 00:49 |
| G650GS '10 ή '11? | drummarios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 119 | 30-05-2011 04:51 |
| Βαλίτσες για μονοκύλινδρο g650gs | vroom | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 17-01-2011 12:31 |
| Αγορά G650GS 2009 | stelanja | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 14-01-2011 13:43 |
| NEO BMW G650GS | S.T | Νέα μοντέλα BMW | 12 | 18-02-2009 00:44 |