![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Super Market το μωρό μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() τιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Super Market το μωρό μου ![]() Όπως λέει και φίλος μας .................... ...................ο σωστός ο άνδρας ξεχωρίζει από δύο πράγματα,
το ένα είναι ότι πηγαίνει super market, ώστε να είναι ξεκούραστη η κυρά το βράδυ........................................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() τα βλεπεις και σου εχω πει οχι μην εκδηλωνεσαι τιποτα εσυ αρπα την τωρα!!!!!! Όπως λέει και φίλος μας ....................![]() ...................ο σωστός ο άνδρας ξεχωρίζει από δύο πράγματα, [/quote]
το ένα είναι ότι πηγαίνει super market, ώστε να είναι ξεκούραστη η κυρά το βράδυ........................................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Xanthi;349404]
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πρέπει να μιλήσουμε κάποια στιγμή με αυτόν τον άνθρωπο ρε παιδί μου, δεν μπορεί να κάνει τέτοια πράματα και να μένουν χωρίς να σχολιάζονται μέχρι και σε θέμα πρέπει να ανεβαίνουν για να ύπαρξη και λύση στο πρόβλημα του!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 192 | 29-03-2011 02:25 |
Kαλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 189 | 15-03-2011 02:00 |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 175 | 14-03-2011 02:53 |
Kαλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες Τρίτη 8 Μαρτίου 2011 | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 203 | 09-03-2011 02:10 |
Kαλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες 3 Μαρτίου 2011 | MARK | Μια καλημέρα είναι αυτή | 229 | 04-03-2011 03:35 |