![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ...τα χεράκια μου ξέχασες!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα στον καφε την Τεταρτη με μια κολλα χαρτι και στυλο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πλάκα μας κάνεις??? Εμείς περιμένουμε να ακούσουμε.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝΤΕ ΓΡΑΦΕ!!!(Αφορα τη δικη μου προετοιμασια)
ΟΔΗΓΟΣ Ελαφρυ σκηνακι υπνοσακκο για -5 εως +10 βαθμους.. THERMAREST υποστρωμα για υπνο ελαφρυ.. Ιμαντες προσδεσης πολυ γερους και με δοκιμη λιγες μερες πριν σε πραγματικες συνθηκες. Ενα gps με χαρτες Αναβασης και σχετικα αδιαβροχο. Κρανος γαντια εντουραδικα για δροσια.Αν ειναι πολλες οι μηχανες και γυαλια για τη σκονη. Μπρικι και κουπα μαζι με πτυσσομενο καμινετο βουνου. Σκορδα τρια τεμαχια για τα φιδια και λοιπους ανεπιθυμητους... Φακος αναπτηρας σπιρτα φορτιστη κινητου, καμερας κλπ. Καρτα κοσμοτε για σημα καμπανα σε εναν απο τους συμμετεχοντες.. ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ Σετ επισκευης ελαστικων με κονφλερ μπαταριας γιατι η τρυπα μπορει να μη φαινεται με την πρωτη ματια.. Κλειδακια torx για ολες τις επιμαχες βιδες καντραν ζελατινα σχαρα κλπ. Ταιρ απς διαφορων μικρων μεγεθων και διαμετρου.. Συρμα μισο μετρο.. Για βλαβες τυπου αντενα ρινγκ αντλια ταχυσυνδεσμος και αλλα γερμανικα και μη τερτιπια εγω προσωπικα εχω ΠΑΝΤΑ μαζι μου μια πιστωτικη καρτα με διαθεσιμο υπολοιπο πανω απο 3.000!! Η οποια μπορει να χρησιμευσει για την αγορα απο την κοντινοτερη πολη ενος ΧΤ 600 ωστε να συνεχισω την εκδρομη μου με τους φιλους μου ανεμελος ![]() Αφου στειλω τη μπουμπου στο σπιτι φυσικα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πότε ξεκινάμε???? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μην τα βάζεις με τα παιδιά... | danaos | Χιούμορ | 13 | 29-12-2010 16:52 |
Παγοδρόμια στην Αθήνα για παιδιά και μεγαλύτρα παιδιά !!! | Xanthi | Διάφορα | 9 | 09-12-2010 16:02 |
Γιατί λένε ψέματα τα παιδιά | MARK | Χρήσιμα | 6 | 13-08-2010 11:43 |
Των φρονίμων τα παιδιά... | Brandpet | Ανέκδοτα | 3 | 29-05-2010 20:21 |
Γιατί τα παιδιά χρειάζονται γονείς ! | Carduelis | Ανέκδοτα | 11 | 07-02-2010 00:04 |