![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
στείλε πμ να έχουμε τον νού μας...
|
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by kostas-patra; 30-05-2009 at 23:41. Λόγος: παραέγραψα! |
|
|
|||
|
|||
|
...μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!!!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Για στείλε πμ και απο δω να έχω το νού μου. Αν και σκοπεύω να κάνω τα πάντα μόνος μου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μια από τα ίδια, για να την φτιάχνω μόνος μου ότι χρειαστείς από υλικά και εργαλεία ρώτα για το όνομα έχεις πμ |
|
|
|||
|
|||
|
Κρίμα βρε παιδιά, πραγματικά κρίμα...
Το συνεργείο είναι "εξουσιοδοτημένο;" |
|
|
|||
|
|||
|
ήταν εξουσιοδοτημένος πριν χρόνια
δεν είναι οτι δεν το κατέχει το άθλημα, ίσως το χει καλύτερα από τον καθένα στην πάτρα λίγο να αδειάσει το συνεργείο από δουλειά, λίγο να σπρώξουμε παλιά ανταλλακτικά, λίγο θα το ρίξουμε στην κακή χρήση και στην άγνοια του πελάτη, ο μαγικός συνδυασμός και ο πελάτης γίνεται καλύτερος πελάτης αυτά ήθελα να γλυτώσω και το κατάφερα για ένα χρόνο, μετά τα λούστηκα όλα μαζί καλά ξεμπερδέματα! |
![]() |
| Tags |
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
| σωληνάκια υψηλής σε 1100Gs, με abs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 26 | 15-12-2009 00:04 |
| αλλαγή και γκουπ στο κιβώτιο! | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 13-06-2009 12:24 |
| Απολυθήκατε; Κανένα πρόβλημα! Hyundai | kostas_366 | Αυτοκίνητο | 9 | 11-02-2009 03:28 |