![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι λετε τωρα????
![]() Εντυπωσιάστηκα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Άλλο φίλε φτιάχνουμε λίγα τμήματα και εντελώς άλλο φτιάχνουμε ένα δικό μας αεροπλάνο, ανταγωνιστικό των βιομηχανικών κολοσσών…γιατί εάν είναι να φτιάξουμε κάτι για να ασκούνται στην σκοποβολή οι Τούρκοι(και άλλοι ίσως)….δεν αξίζει… Εάν δεις παγκοσμίως, ελάχιστοι κατασκευαστές έχουν τέτοιες δυνατότητες.
|
|
|||
|
|||
![]()
επισης μια ελληνικη εταιρια που δουλεβα και εγω φτιαχνει καλωδιωσεις για τα f16.και ηταν και η μονη που πηρε 4 συνεχομενα αστερια εκτος μητρικης εταιριας παγκοσμιος.αυτο σημαινει οτι ο απιστευτος τεχνικος ελεγχος τα ευρισκε ολα τελεια για ενα χρονο.γηνανε δεξιοσεις και τα λοιπα.και τα εμπορευματα τοτε πριν 10 χρονια πηγεναν κατευτιαν τουρκια.Να πω επισης οτι η δουλεια που καναμε ηταν απιστευτη καμια σχεση με τα δικα τους διγματα.Που θα πρεπει να ηταν απο τα καλυτερα τους.ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ας μην τα θεοποιούμε όλα....
μόλις μάθαμε ότι την ΕΑΒ την έστησε η Αμερικάνικη κατασκευάστρια εταιρεία των αεροσκαφών που η ίδια μας πουλάει...Ξεκίνησε και (ίσως) λειτουργεί με άλλα δεδομένα... προφανώς βολεύει που επισκευές αλλά και τμήματα αεροσκαφών κατασκευάζονται εδώ διότι άλλο είναι να διακινείς αμερικάνικα αεροπλάνα από USA και άλλο από την Ευρώπη για την Ευρωπαική και την ευρύτερα Ευρωπαική περιοχή. Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι οι άδειες εξαγωγής της τεχνολογίας εκτός εργοστασίου απαγορεύονται δια ροπάλου ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το. Με τη δικαιολογία των "αντισταθμιστικών" οφελειών το μόνο που κερδίζουμε είναι η συντήρηση των οικογενειών των Ελλήνων εργαζομένων. Η γνώση ανακυκλώνεται εντός του εργοστασίου και μόνο εάν γνώριζα ότι επισκεύαζαν αεροπλάνα και λοιπό πολεμικό εξοπλισμό ξένων κρατών θα μπορούσα να θριαμβολογήσω για τις ικανότητες του επιχειρείν της ΕΑΒ...Ελπίζω να είναι έτσι... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η γιαγιάκα κι ο θεός | Carduelis | Ανέκδοτα | 18 | 07-12-2010 15:30 |
Να'μαι κι εγώ!!! | Giannis K. | Καλώς ήλθατε | 19 | 10-06-2010 15:52 |
Ηρθα κι εγω... | antonis1150GSA | Καλώς ήλθατε | 16 | 06-02-2010 09:18 |
Νάμαι κι εγώωω.... | BlackDog | Καλώς ήλθατε | 33 | 06-01-2010 20:25 |
Ναμαι κι εγώ... | george1968 | Καλώς ήλθατε | 29 | 22-02-2009 20:12 |