![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Oι αφοι τσουμπα στην κορινθο εχουν την ιταλικη ''stebel' στην τιμη αυτη.Εγω προσωπικα προτιμησα την γερμανικη ''flosser'' που ειναι κατιτις πιο ακριβη,αλλα και πιο ποιοτικη.
Αυτην ειχα βαλει στο varadero... ![]() Flösser: Horns : NAUTILUS COMPACT 24V : Products[mDepth]=2 STEBEL S.p.A. - horns |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πες οτι σε επιασαν κοροιδο ΠΡΩΗΝ VARADERISTA και αστα τα υπολοιπα...... ![]() Εγω ψηφιζω Μπερλουσκονι..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη το βράδυ θα την ακουσεις...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Κανονισε....εκει ειναι Ζαππειο δεν σηκωνουν τετοια.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο την παρολιγον αυτοκολιτοποιηση μου σε πορτα citroen ενος αποχαυνομενου σαψαλου πρωι πρωι πηρα και εγω γιατι ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ μαμω τα χουφταλα μου αι σιχτιρ δηλαδη ακομα δεν ειχε ανεβασει θερμοκρασια το μοτερ και ο τσολιας ανετος, τι θα πει στοπ ...... ΑΕΡΑΑΑΑΑ και οποιον παρει ο χαρος!!!!! Τα πα και εστωσα
Στο ρεζουμε αυριο θα την περασω μαλον εχω βρει κατι φοτο απο το εξωτερικο με οδηγιες. Το θεμα μου ειναι στα ρευματα αλλα αμα δω τα σκουρα θα το παω σε κανα μαστορα για τα καλωδια , ε μη κανω και καμια χονδρη δε λεει |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο ΒΑΡΑ μπαινει ακριβως στην θεση της παλιάς.....με ενα λαμακι παραπανω....στο GS .....δεν το 'χω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ευχ. Last edited by ckk; 09-04-2011 at 16:29. |
|
|||
|
|||
![]() Τελικά με παρέσυρε το φιλαράκι μου (varanderistas) και πήγαμε σήμερα και βάλαμε απο μια flosser. Με λίγη παραπάνω ταλαιπωρία μπήκε και στο 1200 adv το Άκη,κάποια στιγμή θα ανάβαση ο Άκης φωτο για να δείτε την Πολύ καλη δουλειά του ηλεκτρολογου που ακούει στο όνομα Βαγγέλης.Άντε να δουμε ποιος έχει σειρά.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 15:35 |
Πού αλλού θα πέσει το μήλο?? | Bombito | Καλώς ήλθατε | 41 | 22-02-2011 06:47 |