Απάντηση: Service 30.000Km – Δυσαρέσκεια.
Γιώργο αυτό φαινομενικά φαίνεται σωστότερο αλλά έχω τις εξής ενστάσεις:
1) Προϋποθέτει περισσότερη δουλειά από τους admins...
2) Κατά κανόνα ΑΝ απαντήσει ένα συνεργείο θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
3) (δεν είναι μομφή στους admins) Αν πέσουμε σε κάνα συνεργείο που όλο και κάποιος έχει σχέση (φιλική ή συμπάθειας έστω) τότε δύσκολα θα υπάρξει αντικειμενική αντιμετώπιση. Παράδειγμα εγώ ο ίδιος και η υπόθεση μου... Αυτό που μου συνέβη, ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ και έχω τα wav για να το αποδείξω (όχι σε δικαστή που δεν περνάει αλλά σε εσάς), αλλά αντιμετωπίστηκα ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ λάθος και μόνο που έκανα αναφορά του γεγονότος, ΧΩΡΙΣ να το σχολιάσω (αρχικά) και ΧΩΡΙΣ να το χαρακτηρίσω καν. Εν τέλη με ηρεμία βλέπει κανείς ότι κάτι δεν κατάλαβε καλά η άλλη μεριά (παρά το ότι εγώ ήμουν αποδεδειγμένα σαφής), όμως είμαι τρανό παράδειγμα για την τρίτη μου ένσταση έτσι κι αλλιώς. Στο κάτω κάτω αν βρέθηκα εκτεθειμένος για μια ακουστική παρερμηνεία (ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ξαναλέω), φανταστείτε για σοβαρότερα θέματα (και χωρίς ηχογράφηση εδώ που τα λέμε). Ίσως πάλι να διαβάσω αντιδράσεις αλλά συγνώμη δεν μπορώ να ξεχάσω εύκολα τις βρισιές που έφαγα (!!!) μόνο και μόνο επειδή ανέφερα ένα (έστω παρεξηγημένο) γεγονός.
Τέσπα. Με απλά λόγια σωστό αυτό που λες, αλλά ίσως ξεφεύγει από τα όρια ενός forum. Το (κάθε) forum είναι ομάδα ΧΡΗΣΤΩΝ (άρα κατά κανόνα έπρεπε και πρέπει να είναι με ΑΥΤΟΥΣ εξ' ορισμού και μετά με άλλους) - εκτός αν μιλάμε για επίσημο forum Χ εταιρίας. Αν θέλουμε να είμαστε "στη μέση" και να έχουμε και επιπλέον αρμοδιότητες, ίσως πρέπει το GSForum να γίνει επίσημος σύλλογος (εκτός αν ήδη έχουν γίνει τέτοιες κινήσεις και δεν το ξέρω) με επίσημα μέλη και διοίκηση αλλά και γνωστές σε όλους και γραμμένες στο χαρτί συνεργασίες. Ξαναλέω αυτά δεν τα γράφω ως μομφή στο forum ή τους admins του (γιατί έχουν τάση να παρεξηγούνται τα γραπτά μου εδώ). Το αντίθετο, νομίζω ότι το κάνεις πολύ πολύπλοκο για ένα "απλό" forum με την τωρινή του μορφή. Ήδη το βλέπω μεγάλο βάρος πχ. για τον Νίκο να πρέπει να παίρνει τηλ. για κάθε έναν που θέλει να αλλάξει λάστιχα και μπαταρία και τακάκια κλπ. πόσο μάλλον να κάτσει να μπλέξει και ως... ρεπόρτερ παρεξηγήσεων (γιατί χωρίς σφραγίδα συλλόγου, δεν μπορεί κάποιος admin να είναι κάτι άλλο).
|