![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος Νικόλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια πολλά!!!!
Πολύχρονος και πάντα υγιής! |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα εκατοστήσεις Νικόλα, πάντα με υγεία και αγάπη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυχρονος φιλαρακι να εισαι παντα καλα..Τι να σου φερω απο Ρωσια εκτος την πεθερα;;;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο, χρόνια πολλά γεμάτα χαρές και στιγμές ευτυχίας!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nικολάκη εκ καρδίας, σου εύχομαι Πολύχρονος, γεματός υγεία, ταξιδιά, και πάντα να έχεις αυτόν το όμορφο παιδικό χαρακτήρα που έχεις... (και το παιδικό χαμόγελο).... ![]() ![]() ΑΝ ΚΑΙ VARADERO ΚΑΒΑΛΑΣ... ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΙΕΝΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣ... ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΣΙΜΑΝΗ... ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑΝΙ..... |
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι καλά φίλε μου και να "οργώνεις" τον κόσμο όλο με την Γερμανιδούλα σου
![]() Βαλκάνιε και βουνίσιε Μανόλη, με το καλό να σε ξαναδούμε. . . Με κάνετε και κοκκινίζω κύριε Δημήτρη μας ![]() Να είσαι καλά φίλε και να απολαμβάνετε το δημιούργημά σας. Η αλυσίδα της φιλίας, να μεγαλώνει και να δυναμώνει Γιώργο μου, χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σου και για τις πολύτιμες συμβουλές σου που μου έχεις πει κατά καιρούς. Να είσαι καλά και να βρίσκεις πάντα αυτό που επιθυμείς και σε εκφράζει. ![]() ΥΓ: Καλό το σεντονάκι μου; ![]() Πραγματικά χάρηκα που σε γνώρισα και που συνταξιδέψαμε. Ήσουν απολαυστικότατος σε όλες τις φάσεις του ταξιδιού. Πάμε για την επόμενη ![]() Σ' ευχαριστώ πολύ Αλέξη. . . ![]() Ανέβα καμιά φορά στην γειτονιά μας. Να είσαι καλά φίλε μου και καλά μας χιλιόμετρα ![]() Καπνιστό Τάρανδο, "σάλα" κι μια νέα σύντροφο, γιατί αυτή συμπλήρωσε τα χιλιόμετρα της ![]() Καλούς δρόμους φίλε και να επιβεβαιώνεις πάντα το όνομά σου ![]() Αντεύχομαι φίλε μου. Την επόμενη φορά να σ' έχουμε σ' όλη την διάρκεια της εκδρομής. Αργυράκο, δικαίως έχεις αυτό το όνομα, γιατί είσαι παιδί μάλαμα. . . Χρυσάφι καθαρό. Να είσαι καλά και να μας κάνεις να ξερογλειφόμαστε κάθε φορά που διαβάζουμε τις αναφορές σου στις κρασοτσιμπουσυναντήσεις. Πολλά φιλιά, φίλε μου . . . Να περνάτε πάντα καλά και να ταξιδεύετε μ' οποιοδήποτε τρόπο μπορείτε . . . ![]() ![]() Last edited by nikos-x; 08-04-2011 at 19:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος και πάντα πολλά και καλά χιλιόμετρα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλέ που είσαι πάρτι δεν θα κάνουμε?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τζιερη μου πολυχρονος και ότι επιθυμείς να σε έχουμε σε όλα μας τα ταξίδια και να είσαι πάντα έτσι χαρούμενος ευθυμος και γελαστος έτσι όπως σε έχουμε γνωρίσει.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρονια πολλα Βαρβαρα | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 48 | 09-12-2010 23:54 |
Χρονια πολλα tom vasi | princess | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 08-12-2010 13:06 |
Χρονια πολλα Αγγελε!!!(mlock) | georgekostas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 12 | 01-09-2009 11:47 |
Χρονια πολλα Μανωλη | PortoLeone | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 26-12-2008 13:28 |