![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Από προσωπικό συμβάν - Ρουμάνος σεσημασμένος (από τ' αποτυπώματα που άφησε),
μπήκε νύχτα στο σπίτι μου, πήρε διάφορα αντικείμενα αξίας κ χρήματα .... Στο ρεζουμέ ... Στην Αστυνομία που έκανα καταγγελία μου είπαν, καλά που δεν ξύπνησες ... Εκτός του ότι μπορεί να σε σκότωνε - οι Ρουμάνοι δεν "παίζουν", αν τον "ακούμπαγες" θα έβρισκες τον μπελά σου ... Μααααα .... (διαμαρτυρήθηκα) .... μπήκε στο σπίτι μου κ έπρεπε να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια ??? "Έτσι είναι ο νόμος" .... ήταν η απάντηση του αξ. υπηρεσίας ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα όταν μου κλέψαν το πιονεράκι από το αυτοκίνητο και πήγα στην αστυνομία να το καταγγείλω, μεταξύ άλλων ο Διοικητής του τμήματος μου είπε επί λέξει: "Η ελληνική δικαιοσύνη γαμ...έται." εξηγώντας μου ότι και να πιάσουν τον κλέφτη δεν πρόκειται να πάθει τίποτε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάποιος που να μας πει τι λέει ο νόμος ή ποιος είναι? Διότι εμείς εδώ στα άγρια, όλο και κάτι έχουμε στα σπίτια μας για προστασία.
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Χρήστο, ο νόμος λέει ότι, το "όπλο" που θα χρησιμοποιήσεις, δεν πρέπει νάναι μεγαλύτερης δυνατότητας, απ' αυτό που κρατάει ο .... πες τον κλέφτη .... Δηλαδή, πρέπει να εκτιμήσεις αστραπιαία, τί κρατάει αυτός, για να πάρεις το αντίστοιχο ... Τουτ' έστιν .... χέ## ψηλά κι αγνάντευε ... ![]() Θα σ' έχει "περάσει" σουβλάκι ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Όπως τα λες Χρήστο ... καλό είναι να μην συμβεί ... Αλλά ααααααααννννννν ..... είναι δύσκολο ρε φίλε να τον "καθαρίσεις" ... Αν είναι "του χεριού σου", θα πέσει κ θα σ' εκλιπαρεί, όπως το συνηθίζουν ... - Όχι αφεντικόοοοο .... μην μου κάνεις κακό .... πεινάνε τα παιδάκια μου .... κ άλλα τέτοια ... Αν ΔΕΝ είναι "του χεριού σου", ίσως αυτός ή αυτοί, νάναι πιο γρήγοροι από σένα .... Οπότε ... δεν είναι εύκολες αποφάσεις ...
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Συνυπολόγισε ακόμη ότι, εσύ θα είσαι απ' τον ύπνο κ σε πανικό, ενώ αυτός, είναι σε πλήρη εγρήγορση, με την αδρεναλίνη να τον έχει πλημυρίσει κ να του ξεχειλίζει απ' τ' αυτιά ... Συν του ότι, αυτός είναι προετοιμασμένος, συν του ότι, αυτός το έχει σχεδιάσει, συν του ότι, αυτός είναι αποφασισμένος για να σου κάνει κακό, ενώ εσύ .... είσαι σε όλα "πρωτάρης" ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νίκο, κανένα μπελά δεν θα έβρισκες. Σαφώς και δεν θα έπρεπε να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Και ο δικαστής θα ήτανε υπέρ σου. Εκνευρισμένος, γιατί αύριο αυτός ο Ρουμάνος θα μπορούσε να μπει σπίτι του. Αυτές οι απαντήσεις είναι απο ανόητους αξ. υπηρεσίας μόνο για φάπες. Ναι μπορεί να είχες μια ταλαιπωρία με τα δικαστήρια, να πας αρκετές φορές, να χάσεις τα μεροκάματα σου αλλά κανένα μπελά δεν θα έβρισκες. Να ξέρεται ότι αυτό εκμεταλευονται οι δικηγόροι των Ρουμάνων ή άλλων εγκληματιών. Αναβολή - αναβολή μέχρι που ο μάρτυρας αναθεματίζει και δεν ξαναπάει και ο δράστης πέφτει στα μαλακά ελλείψη μαρτυρίας. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του | agrats | Επικαιρότητα | 13 | 03-03-2011 00:24 |
| Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 21:04 |
| Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
| Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 16:37 |
| Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη......... | Arkas | Επικαιρότητα | 1 | 23-12-2008 02:02 |