![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Από προσωπικό συμβάν - Ρουμάνος σεσημασμένος (από τ' αποτυπώματα που άφησε),
μπήκε νύχτα στο σπίτι μου, πήρε διάφορα αντικείμενα αξίας κ χρήματα .... Στο ρεζουμέ ... Στην Αστυνομία που έκανα καταγγελία μου είπαν, καλά που δεν ξύπνησες ... Εκτός του ότι μπορεί να σε σκότωνε - οι Ρουμάνοι δεν "παίζουν", αν τον "ακούμπαγες" θα έβρισκες τον μπελά σου ... Μααααα .... (διαμαρτυρήθηκα) .... μπήκε στο σπίτι μου κ έπρεπε να μείνω με σταυρωμένα τα χέρια ??? "Έτσι είναι ο νόμος" .... ήταν η απάντηση του αξ. υπηρεσίας ... ![]()
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του | agrats | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 23:24 |
Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 20:04 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 00:09 |
Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 15:37 |
Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη......... | Arkas | Επικαιρότητα | 1 | 23-12-2008 01:02 |