![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οι πειραιωτες τους ψηφιζουμε...γειτονακι
![]() sorry για το spam... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα δεν έχεις άδικο.
Αλλά δεν με βλέπω να ξαναψηφίζω για χρόνια (δήμαρχο ή κυβέρνηση). Γιατί αν ξαναψηφίσω θα δώσω δύναμη στο χέρι μου να τους βάλει και κάνα μπουρλότο... και δεν είμαι για φυλακές τώρα. |
|
|||
|
|||
![]()
μια και ειμαστε αρκετοι οι Πειραιωτες, και δεν γνωριζομαστε προσωπικα λεω να προτεινω ενα καφεδακι κυριακη μεσημερι(την αλλη ισως 17 απρ) στις 12 στο Wild Think ,ακτη Δηλαβερη ,διπλα στα γκουντις, βεβαια μπορει ναρθει και οποιος αλλος γουσταρει, μη Πειραιωτης, δεν ειναι κλειστη η προσκληση...
και λεω κυριακη για να μη σπασουμε την τεταρτη του φορουμ Χρηστος |
|
|||
|
|||
![]()
παίζει - μερικοί είμαστε και πολύ γείτονες (απόσταση με τα πόδια)
εγώ πχ. στο wild thing με τα πόδια πάω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα κι εγώ σαν θύμα της ταξικής πάλης (παλαιός Εθνικός ).
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα τι να λέμε, άμα το μέρος έχει θαλασσα...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εγώ ήθελα έναν Εθνικό superleague και ας λέγανε για "παράρτημα" (αν και είστε αντιολυμπιακοί συνήθως - αυτό σας έφαγε εξάλλου). |
|
|||
|
|||
![]()
οποτε προχωραμε,
κυριακη 17 Απριλη 12.00 ,wild think για καφε και οποιος θελει ερχεται ,ειτε ειναι Πειραιωτης ειτε οχι... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γαύρε μη ξεχνάς παντού είναι Πειραιάς... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο πραγματικα.
και για μενα ετσι ειναι,αλλο αθηνα,αλλο πειραιας.τοσο κοντα κι ομως τοσο μακρια σε πολλα,αλλη κουλτουρα,αλλη μαγκια,απλοτητα και μεγαλειο μαζι....με τον τροπο τους. σαφως πειραιας για μενα.πολλοι φιλοι,μαγκιοροι και ξηγημενοι.αναμνησεις αξεχαστες. Last edited by taksidiotis; 11-04-2011 at 03:28. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
για τον ARGI τον γρινιαρη... | γιαγια αρκουδα | Ταξίδια στο εξωτερικό | 6 | 18-12-2010 14:50 |
Ψαχνω πισω αμορτισερ για R 1150 GS το μαμα η κατι αλλο | valerougas | Ζήτηση | 5 | 12-05-2010 21:33 |
Και κατι για το επαγγελμα μου "Ιατρικός Επισκέπτης και εργασιακό stress"... | Wicked_GS | Διάφορα | 6 | 06-04-2010 12:57 |
κατι νεοτερο για ην πανελληνια? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 05-05-2009 01:39 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |