![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πανω απο 600 cc την έβαζες στη δήλωση κανονικά
τώρα, πρέπει κανονικά να τη βάλεις στη δήλωση, που καλώς εχόντων των πραγματων θα υπαρχει ηδη στην αντιστοιχη στηλη αφού η ΓΓΠΣ θα σου το εχουν ανεβασει , βάσει των στοιχειων του υπ.συγκοινωνιων. καταχωρησε το χωρις καθυστερηση, για 12 μηνες ιδιοκτησιας και ΧΩΡΙς να αναφερεις αξια κτησης, γιατί δεν εχεις αντιστοιχο παραστατικο δαπανης αν θες κατι αλλο παρε με τηλ να σου πω την τεχνικη καταχωρησης αυριο το πρωι, το τηλ μου είναι στο προφιλ μου.... ξεχασιαρη.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βάνα, εμένα η λογίστριά μου που είναι τυπική μέχρι εκεί που δεν παίρνει, μου είπε ότι το σωστό είναι να τη βάλω...χωρίς να είναι υποχρεωτικό.
Και που την έβαλα τι έγινε...? Στο εκκαθαριστικό (στα οχήματα κάτω-κάτω) ΔΕΝ εμφανίστηκε ποτέ!! Μου εμφανίζει μόνο το αυτοκίνητο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι μοτοσυκλέτα έχεις??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Παπί... από τα πρώτα!! Τα γαλάζια...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Tags |
φορολογική δήλωση, εφορία |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δήλωση βόμβα του Πάγκαλου - Χαρακτήρισε κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους | gsmaniac | Επικαιρότητα | 64 | 14-01-2011 13:48 |
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010) - FINANCIAL TIMES | MARK | Διάφορα | 15 | 03-01-2011 16:31 |
Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 15:50 |
Επιλογή Φωτογραφικής Μηχανής... | frits | Διάφορα | 39 | 19-06-2010 20:22 |