![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά!Να κάνω μια σημαντική ερώτηση?
Επειδή εντός των ημερών ετοιμάζομαι για παραγγελία υπάρχει κάπου αυτό το διαμάντι να το δω?Εδώ Θεσσαλία δεν πάρχει πουθενά! |
|
|||
|
|||
![]()
Κρητη πουλησαν 4 απο τα 10 στην Ελλαδα!!ελα ναδεις και ποικιλια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρεις τι γίνεται?Μόνο0 το θέμα χρώμα με προβληματίζει απλά αν μπορώ να τα δω και τα 2 θα είναι μια χαρούλα!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Πάντως η GS παραμένει η ομορφότερη όλων. |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως να μην τα απολαμβάνουν όλο το χρόνο. Ίσως να τα απολαμβάνουν λίγες μέρες το χρόνο και τις περισσότερες να δουλεύουν σαν τα μυρμήγκια. Έχουν κάτι φανταστικά τοπία όμως (που τα προσέχουν σαν τα μάτια τους!), δρόμους και διαδρομές, ασύγκριτα καλύτερα από τα δικά μας που επάξια μας κάνουν να κρατούμε πρώτοι τον τίτλο της Ψωροκώσταινας και των τζιτζικιών...
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι ένα εντυπωσιακό μηχανάκι ,το χάζευα στο Ηράκλειο στην πίτα πολύ ώρα.
Αλλα δεν μου εκανε το κλικ που μου έκανε το GS ασε το ...............................Πάρα πολλά λεφτά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΥΤην βοήθειά σας!Την ερχόμενη Τετάρτη θα βρίσκομαι Αθήνα!
Που βρίσκεται να την καμαρώσω και να την ζητήσω σε έγ#### συμβίωση? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στις αντιπροσωπειες της bmw.google it...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο υπεύθυνος των μοτοσυκλετών στην αντιπροσωπεία της Λάρισας μου ειπε ότι υπάρχει μόνο μια αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και βρίσκεται κάπου στην Αθήνα!
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
K1600GT & GTL προπαραγγελίες στις ΗΠΑ | gepol | Νέα μοντέλα BMW | 35 | 23-02-2011 23:03 |
Πρώτο σινιάλο… | GregoryGS | Καλώς ήλθατε | 23 | 05-02-2011 01:02 |
Πρώτο βραβείο στην Ολυμπιάδα Αστροφυσικής | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 10-12-2009 01:03 |
SOS - Πρώτο πρόβλημα στα 1000 χιλ | Major_Goose | Τεχνικά θέματα διάφορα | 52 | 06-09-2009 10:37 |