![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά το μηχανάκι είναι πανέμορφο.Αλλά δυστυχώς πάρα μα πάρα πολύ ακριβό.Βέβαια μάλλον θα τα αξίζει τα λεφτάκια του.Ελπίζω να είναι και αξιόπιστο γιατί τελευταία δεν μας τα λένε καλά.Με 27000 ευρώ που κοστίζει δεν πρέπει να χαλάσει ποτέ.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τι δεν μας λέει καλά; Τελικά δηλ. αποδείχθηκε η BMW χάλια από αξιοπιστία; Και 127000 να κόστιζε κανείς δεν μπορούσε να σου εγγυηθεί ότι το δικό σου δεν θα χαλάσει, είτε σε 15 χρόνια, είτε σε 15 μέρες. Ξεπεράστε το, συμβαίνει παντού. (απλά στις BMW ακούγεται περισσότερο γιατί έτσι... πρέπει) |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι να λέμε τώρα..απίστευτο εργαλείο..
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν μου άρεσε το είδος θα είχα τρελαθεί - πραγματικά πας βόλτα Σουηδία με αυτό...
Τα όργανα είναι αμφιβόλου (read: γερμανικής) αισθητικής... Αλλά πιο πλήρη δεν γίνονται. (περιμένετε αντίστοιχη οθόνη στο επόμενο GS - να ευχαριστείτε το MS1200 για αυτό) Και κάτι άσχετο: Θα ήθελα αυτό το μοτέρ σε αυτοκίνητο. ~100 άλογα ανά λίτρο, ατμοσφαιρικά και η ομαλότητα του S6. Με turbo ή compressor δε... άσε... Last edited by NLS; 14-04-2011 at 12:27. |
|
|
|||
|
|||
|
δε το συζηταμε,φοβερη,αν και το ασημι δεν μου αρεσει καθολου πανω της.
|
|
|
|||
|
|||
|
η GT βγαίνει σε άσπρη και σε κόκκινη
η GTL εκτός από το ασημί βγαίνει και σε μπλε σκούρο αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι για το... τέρας που είναι, δείχνει παρόλα αυτά μισή από την goldwing... |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι πως ο κάτοχος της για να την σήκώσει απο το πλαινό σταντ και σε έδαφος με ελαφριά αριστερή κλίση ζήτησε απαραίτητα να τον βοηθήσω διότι όπως μου είπε δεν υπήρχε περίπτωση να την σήκωνε μόνος του! 350 κιλά βλέπεις!
Και να ήταν και κανενας κοντούλης; (1.85-1.88) Για το κεντρικό στάντ δε μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να το σηκώσει ποτέ μόνος του! Μονο λέει, στο συνεργείο όταν την πάει για σέρβις! Πάντως μου κάνει εντύπωσει πως πλέον δεν υπάρχει όπισθεν όπως στο K1300! |
|
|
|||
|
|||
|
κοκκινο σαφως....πανεμορφο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο .............αλλα πανακριβο
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| K1600GT & GTL προπαραγγελίες στις ΗΠΑ | gepol | Νέα μοντέλα BMW | 35 | 24-02-2011 00:03 |
| Πρώτο σινιάλο… | GregoryGS | Καλώς ήλθατε | 23 | 05-02-2011 02:02 |
| Πρώτο βραβείο στην Ολυμπιάδα Αστροφυσικής | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 10-12-2009 02:03 |
| SOS - Πρώτο πρόβλημα στα 1000 χιλ | Major_Goose | Τεχνικά θέματα διάφορα | 52 | 06-09-2009 11:37 |