![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το κυνυγετικο το εξεφανησανηστικε (απο φυλο του ) συμιοσε δεν ειχε οπλο δυκοτου την επομενη παρουσιαστηκε στο δυκαστηριο απο την αστηνομια κε του εκδοσανε ενταλμα για εξαημερη κρατιση σε τετιες περηπτοσης ειναι οκταημερη με λυγα λογια στης πεντε θα αφεθη ελευθερος κε αμα θελου ας ερθου οι επομενη !!!!! (το φοναξε ξαδερφος του στο δυκαστιριο) ασε που γελουσαν οι δυκαστικη με τους αστηνομηκους στους διαδρομους του δυκαστηριου το νομηκο συστιμα στη κυπρο ειναι το αγκληκο που η κατηγωρουσα αρχη (εισαγκελεια πρεπη να αποδηξη οτι ο κατηγορουμενος ειναι ενοχος περαν πασης αφυβολειας κε πρεπη να παρουσιαστου κε τα οπλα στο δυκαστηριο ) |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΟΥ----Ο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΝΟΜΟΙ ΜΑΣ.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον...ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ τετοια πραγματα,,,,
ΑΛΛΑ ![]() ![]() 1)Αν πυροβολησεις στα ποδια ή καλυτερα κατω απο την μεση,δηλωνει προθεση ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ και οχι ανθρωποκτονιας ![]() ![]() 2)Εφόσον τα δεδομενα του΄Λεοντοκαρδου ειναι αληθη,τοτε πας, αγοραζεις 2 καραμπινες!!!και αν ο μη γεννητο ερθει εκεινη η ωρα,ΕΣΥ μονο θα ξερεις πια ειναι γεματη και πια οχι!!!!(μην παρεις ομως και την ιδια μαρκα..ε?? ![]() Τωρα,,,, επι προσωπικου...... ΔΕΝ ειχα ποτε καποιο ΤΕΤΟΙΟ κρουσμα....ΑΛΛΑ......παντοτε ημουν της αποψης οτι ο ιδιωτικος χωρος ειναι ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ....κατι λοιπον το ατσαλο ξυπνημα,κατι οι τσαχαδες που εχω ΠΑΝΤΑ,,,,κατο ο ΠΑΝΙΚΟΣ της στιγμης, κατι το ενα κατι το αλλο,,,,απο το σπιτι θα βγει ΕΝΑΣ,,,,η εγω ή αυτος...και επειδη εχω σαν παιδι ΠΟΛΛΕΣ κακιες συνηθειες.....οι πιθανοτητες ειναι μαζι μου ![]() ![]() ![]() και μην μου πειτε οτι ειμαι βαρβαρος ή απολυτος...- ![]() και κατι τελευταιο...ΟΛΟ και καποιον δικηγορο εχουμε....ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΤΕ ΤΟΝ ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 11-04-2011 at 18:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ήθελα να είναι αυτό το πρώτο μου ποσταρισμα αλλά, η αλήθεια δυστυχώς παιδιά είναι ότι: Ο παππούς δεν είχε καλό ποινικολόγο ...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Επαναλαμβάνω γι αυτούς που έχουν στο μυαλό τους ένοπλη αντιμετώπιση διαρρηκτών, ότι κυκλοφορούν στην αγορά φυσίγγια με πλαστικές μπίλιες (9βολα και 12βολα)που είναι άκρως αποτελεσματικά χωρίς να τραυματίζουν (εκτός από βολή στο κεφάλι, που είπα ότι δεν πρέπει πότε να γίνεται) ….άρα δεν έχουμε νομικά μπλεξίματα… ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και τσουζουυυυυυυννννν αστα να πανε,,,, ![]() ![]() ![]() όσο για το αθωωο των φυσιγγιων...σε σχεδον εξ-επαφης εκπυρσοκροτηση,σε τοιχο σκαβει τρυπα ![]() ![]() ![]() και ειπαμε ...απο την μεση και κατω ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή όλοι με κουμπούρια;;;;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ Η ΚΛΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΟΤΑΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ? ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ??? ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣ
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντί για ζαρκάδι σκότωσε τον φίλο του | agrats | Επικαιρότητα | 13 | 02-03-2011 23:24 |
Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 20:04 |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 00:09 |
Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 15:37 |
Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη......... | Arkas | Επικαιρότητα | 1 | 23-12-2008 01:02 |