![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλος μου που δουλεύει στην TUI(ταξιδιωτική εταιρεία) μου έλεγε ότι τα πασχαλινά πακέτα έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό και φτιάχνουν καινούργια. Αν συνεχίσουν έτσι μάλλον θα είναι καλύτερη χρονιά απο περισυ.Οπως επίσης ακούω συνέχεια γκρίνιες απο γνωστούς ότι ενω νόμιζαν ότι λόγω κρίσης θα έβρισκαν εύκολα δωμάτια , ανακάλυψαν ότι οι κλασικοί Παχαλινοί προορισμοί δεν έχουν δωμάτια. Τώρα τι γίνεται εγω τα έχω χάσει.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην τα βλέπουμε όλα όπως θέλουν, δε φέρουμε όλοι την ίδια ευθύνη, μας έπεισαν γι'αυτό. Οπως και τα ταξιδάκια τα κάναν και τα κάνουν οι ΔΥ κατά κύριο λόγο. Τους υψηλόμισθους εξ αυτών δεν τους έχει αγγίξει, όπως και στους υπόλοιπους στην ουσία έχει κόψει την υπερβολική πολυτέλεια, δεν τους έχει πονέσει. Κι ούτε θα το κάνει.
Το μικρομεσαίο ελευθεροεπαγγελματία και τον ΙΥ ######, τους πελάτους του ποτέ!! Θα το καταλάβουμε;;;; Κι αν πιάνουν και κανά μεσαίο ψάρι είναι για να θολώνουν το φίλο μου τον GeorgeP Last edited by ortho; 10-04-2011 at 18:08. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δηλαδη η 10αδων χιλαδων ατομων πληροτητα στην TUI και στα ελληνικα ξενοδοχεια εχει υπερκαλυφθει απο τους 1000-2000 υψηλομισθους ΔΥ??? Και η κινηση στους δρομους και τα μαγαζια ειναι και αυτη απο τους ιδιους 1000-2000 υψηλομισθους Δ.Υ. Μαλλον καινουρια αριθμητικη πρέπει να ειναι αυτη!!! Συγνωμη αλλα δεν την ασπαζομαι! Γιαννη μου, σε άλλο νημα περιεγραψα πως πριν μερικα χρονια διασκεδαζα κι εγω ξοδευοντας χιλιαδες δρχ τοτε με ποσα πολυ δισαναλογα του μισθου μου!!! δηλαδη μαυρα λεφτα! Δηλαδη κλεψιτυπα λεφτα! δηλαδη ειμουν ενας Ι.Υ. κλεφτης του Δημοσιου!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ!! Οπως φυσικα και ειναι ολοι αυτοι που εξακολουθουν να γεμιζουν ασφυκτικα καθε Σ/Κ τα κεντρα διασκεδασης!! Ι.Υ. και Δ.Υ. ελευθεροι επαγγελματιες κ.λ.π.!!!!! Ο άρξας την κουρσα αξιοτιμος Νομαρχης Κος Ψωμιαδης ειναι μεσαιο ψαρι???? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα "χτυπήσουν" όποιον τους είναι άχρηστος.
Εγώ που δεν ξόδεψα ποτέ τρελλά λεφτά πουθενά, γιατί να γ...μιέμαι;! Με το σκεπτικό αυτό, αφού για όλα τα χρήματα που έχω κόβω απόδειξη, δεν πρέπει να πάω σε μιά ταβέρνα για να μη χαρακτηριστώ φοροφυγάς; Είναι λογική αυτή τώρα;;;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στα γράφω αυτά διότι θέλει λίγη προσοχή όταν μέσα σε αυτό το φόρουμ όπου όλοι διαβάζουμε για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας υπάρχουν και ΔΥ και όλων των ειδών οι επαγγελματίες.Φαντάσου πόσο άσχημο θα ήταν να έλεγα ότι η τάδε ομάδα εργαζομένων φοροδιαφεύγει ή χρηματίζεται.Ολοι έχουμε βάλει το λιθαράκι ευθύνης για την κατάντια αυτού του τόπου ,άλλος πολύ και άλλος λίγο. Και λάβε υπόψη σου ότι πελάτης κανενός δεν είμαι.Μήπως πελάτης του εφοριακού που πάει για έλεγχο και τον χρηματίζει είναι κάποιος άλλος?Σκέψου το λίγο. Last edited by geolag; 10-04-2011 at 23:44. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν είναι όλοι οι ΔΥ υψηλόμισθοι, όπως δεν είναι κι όλοι κλέφτες και του ραχατιού. Φιλενάδες της μάνας μου, χήρες, με παχυλές συντάξεις δημοσίου των θανόντων, κάνουν 3-4 ταξίδια το χρόνο στο εξωτερικό. Οταν κάποτε πριν χρόνια είχαν ανοίξει κουβέντα για τη 15ετία που χρειάζονταν τότε οι γυναίκες ΔΥ για συνταξιοδότηση, όταν ερωτήθηκαν αν αυτό είναι δίκαιο, απάντησαν ότι έχουν παιδιά, ενώ οι γυναίκες ΙΥ συνήθως γεννούν γαϊδούρια..... Ακριβώς επειδή εσύ φίλε μου έχεις χάσει το 25% των εσόδων σου, εγώ έχω πάνω από 50% μείωση τζίρου. Κι αν εσένα η δουλειά σου είναι υπεύθυνη, υπάρχουν άλλοι τελείως αργόμισθοι. Πάντα έλεγα ότι δεν πρέπει να πειραχτεί ο ΔΥ γιατί τότε ο ιδιωτικός θα γ..θεί εντελώς. Οταν όμως σε αυτή την κατάσταση υπάρχουν κάποιοι που χωρίς όνειδος ταλαιπωρούν κι εσένα κι εμένα, τότε ένα μόνο έχω να πω! Αρση της μονιμότητας τώρα, να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί και να έχει αρθεί. Κι όποιος είναι άξιος και δουλευτής να μείνει και να πληρώνεται σωστά. Οι υπόλοιποι να κόψουν το λαιμό τους. |
|
|||
|
|||
![]()
πλακα,πλακα.φωναζουν πολλοι,δεν εχουμε λεφτα,το ενα και το αλλο αλλα ταξιδακια βλεπω και πηγαινουν.και δεν εννοω μεσα εδω,εννοω στην εξω ζωη που ζω καθημερινα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστότατο! Ώστε και αυτοί που το αξίζουν να πληρωθούν σωστά αλλά και οι κηφήνες να πάνε στα σπίτια τους! Last edited by moby_gr; 11-04-2011 at 17:04. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όλα καλά, ποιός είναι αρμόδιος να κρίνει αυτόν που δουλεύει από το κοπρόσκυλο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πας σε Δημοσια Υπηρεσια και ο ενας εκτυπωνει την αιτηση, ο διπλανος την σφραγιζει και ο παραδιπλα την υπογραφει!!!! ![]() Σε αυτην την περιπτωση δυο πρέπει να πανε σπιτια τους! Η άλλη περιπτωση ειναι οταν πας στην Δημοσια Υπηρεσια και σου ζητανε το ενα χαρτι, μετα το άλλο και μετα το παραλλο.......και παει λεγοντας η ταλαιπωρια. Οταν εχεις φτασει στο αμην ζητας απο τον υπαλληλο να σου δωσει, ¨η να σου πει που θα βρεις, την εγκυκλιο η οποια οριζει τα χαρτια τα οποια χρειαζονται για την συγκεκριμενη περιπτωση!!! Τοτε αρχιζουν τα..''εσυ θα μου πεις....'', ''η εγκυκλιος ειμαι εγω...'', ''...να πας στον προισταμενο''! Πας στον προισταμενο σου λεει μια απο τα ιδια αλλα εγκυκλιο δεν παιρνεις! Γιατι να παρεις άλλωστε? Ψαχνοντας απο εδω κι εκει τελικα την βρισκεις, οπου διαπιστωνεις οτι τα μισα χαρτια απο οσα σου ζηταγανε δεν χρειαζονται....!!! Πας και τους το λες......η απαντησεις ομως δεν αλλαζουν!!!! Και αυτοι πρέπει να πανε στα σπιτια τους χωρις αποζημιωση μαλιστα!!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 14:15 |
Αρχισαν τα οργανα..... | Ακιs | Ελλάδα | 250 | 25-12-2010 10:54 |
προκαλουν οι 300........ | gsmaniac | Επικαιρότητα | 14 | 15-05-2010 20:24 |
Μηνύουν το Google οι φωτογράφοι και οι εικονογράφοι στις ΗΠΑ | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 25-04-2010 23:23 |
GfK: "λιγότεροι οι Γερμανοί, περισσότεροι οι Γάλλοι τουρίστες φέτος στην Ελλάδα" | MARK | Ελλάδα | 1 | 31-03-2010 10:24 |