![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....για γλυκό.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαρτυριάρη....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() εσύ είπες ότι πάω το μοτόρι μου με 120.......να αναλαμβάνεις τις ευθύνες των επιλογών σου λοιπόν... ![]() ![]() άιντε μην θυμηθώ και την υπερκατανάλωση λιπαρών στο Olympus Plazza ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να είμαστε καλά παιδιά & για τις επόμενες βόλτες !!!
vpentzaοργανώθηκαν όλα πολύ καλά & η φωτογραφική σου τέχνη εγκρίνεται και για τις επόμενες εξορμήσεις (βρήκες τον μπελά σου μου φαίνεται ![]() ![]() To φόρουμ ελπίζω να σε συγχωρήσει που μας αφήνεις να νομίζουμε ότι πας μόνο με 120 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 182 KM/h ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ GPS ΜΟΥ ![]() Ευχαριστώ όλους για την ωραία παρέα, ανυπομονώ & για τις επόεμενες εξορμήσεις μας ¨-) |
|
|||
|
|||
![]()
οκ Alex με την γαμπριάτικη φωτό ????
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά !!!
Την έστειλα σε γνωστό Γραφείο Συνοικεσίων στο Κολωνάκι & θα γίνει ζημιά λέμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ξέρεις ποιά φωτό λέω.....εεε ?
αυτή με τούς φάρους της Αλεξάνδρειας μπροστά από τα κύλινδρα.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, Ναι!! Αφού εντυπωσίασαν μέχρι και τον Gepol
![]() ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ & ΣΒΗΣΤΟΙ !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αθήνα - Λονδίνο | Xanthi | Ανέκδοτα | 15 | 20-01-2011 12:38 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 15:55 |
Η Αρχαία Αθήνα | syan | Πολιτισμός | 11 | 22-01-2010 06:26 |
Βουλκανιζατέρ Αθήνα | Albatros | Χρήσιμα | 6 | 19-01-2010 20:51 |
Αθήνα - Ταγγέρη | cortomaltese | Ταξίδια στο εξωτερικό | 24 | 19-06-2009 14:29 |