![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
#
# > > > Ήταν > > ένας αιώνιος φοιτητής στη Νομική, ονόματι Παπαδόπουλος. > > Είχε πλέον μετά από χρόνια περάσει σ' όλα τα μαθήματα εκτός από ένα. > > Το έδινε, το ξαναέδινε. > > Όμως ο καθηγητής τον έκοβε κάθε φορά. Έτσι αποφάσισε να πάει να βρει τον > > καθηγητή και να του προτείνει μια διαπραγμάτευση στο θέμα του βαθμού. > > Μπαίνει ένα πρωί στο γραφείο του λοιπόν και του διηγείται την κατάσταση:.. > > -Ααα, παιδί μου Παπαδόπουλε δεν είναι σωστό το διάβασμά σου γι' αυτό > και κόβεσαι! > > -Όχι κύριε καθηγητά δεν ισχύει αυτό που λέτε κι επειδή κουράστηκα με > αυτό το μάθημα έχω να σας προτείνω μια συμφωνία. > > -Τι λες τώρα Παπαδόπουλε; > > -Ακούστε με παρακαλώ. Θα σας θέσω ένα ερώτημα. > > Αν αύριο το πρωί μου δώσετε τη σωστή απάντηση δε θα σας ξαναενοχλήσω. > Αν όμως όχι θα με περάσετε και μάλιστα με βαθμό 10. > > -Παπαδόπουλε, δεν είσαι καλά. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται. > > -Λοιπόν, ιδου το ερώτημα: > > Τι είναι παράλογο αλλά δεν είναι παράνομο; > > Τι είναι παράνομο, αλλά δεν είναι παράλογο; > > Τι είναι και παράνομο και παράλογο; .Θα τα πούμε αύριο κε καθηγητά. > > Ο φοιτητής αφήνει τον καθηγητή να συλλογιέται την ερώτηση. > > Μια μέρα πέρασε και δεν μπόρεσε να βρει μια άκρη. Κι ας κατέβασε τόμους από την > > βιβλιοθήκη κι ας πήρε τηλέφωνο# συναδέλφους καθηγητές να ζητήσει τη γνώμη τους. > > Ήρθε το επόμενο πρωί κι ο Παπαδόπουλος συνάντησε τον καθηγητή για μια > ακόμη φορά. - > > Κύριε καθηγητά βρήκατε την απάντηση; > > -Ποια απάντηση; Λοιπόν παιδί μου Παπαδόπουλε δεν είσαι καλά. > > Μόνο και μόνο επειδή βαρέθηκα να σε βλέπω πάρε το 10 σου## και φύγε > από μπροστά μου. > > Ο πτυχιούχος πια φοιτητής βγήκε ευχαριστημένος από το γραφείο του > καθηγητή αφήνοντας τον με την απορία. > > -Τι είναι παράλογο, αλλά δεν είναι παράνομο; Τι είναι παράνομο, αλλά > δεν είναι παράλογο; Τι και τα δύο; > > Ο καθηγητής μπαϊλντισμένος αποφάσισε να πάει στην καντίνα να πιει έναν καφέ. > > Εκεί τον πλησιάζει ένας νεαρός φοιτητάκος και του αρχίζει το γλείψιμο: > > -Τι κάνετε κύριε καθηγητά; Πώς είστε; Κάπως συλλογισμένο σας βλέπω. Συνέβη κάτι; > > -Να, ήρθε αυτός ο χαμένος ο Παπαδόπουλος και με ρώτησε. > > -Πείτε μου την ερώτηση, μήπως σας βοηθήσω. > > Ο καθηγητής επανέλαβε την ερώτηση στον νεαρό στραβοκοιτάζοντας τον > κάπως κι ευθύς ο φοιτητής απαντά: > > -Ααα να σας πω... > > Το ότι εσείς, 55 χρονών άνθρωπος είστε παντρεμένος με μια 23άρα δεν > είναι παράνομο, αλλά είναι παράλογο. > > Το ότι η γυναίκα σας έχει έναν 25άρη γκόμενο δεν είναι παράλογο, αλλά > είναι παράνομο. > > Τώρα, το ότι εσείς περάσατε τον# γκόμενο της γυναίκας σας χωρίς > εξετάσεις και μάλιστα με 10, ε, αυτό είναι και παράνομο και παράλογο! > > # # |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||