![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
1.Teo 71
2.Dent(Δπλος) 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Nikos X (διπλός) 7.Commander (διπλός) 8.moby gr (Μονος) 9.KAS(????) 10.Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός) Παρακαλώ οι μονοί να δηλώσουν αν είναι διατεθιμένοι να μείνουν με συγκάτοικο, για να δω αν χρειαστεί να κλείσουμε και 3ο ξενώνα... Το χωριό έχει 4 ξενώνες...... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Θοδωρή εμένα δεν με βάζεις στην λίστα ??? Γιατί φίλε γιατί ?? Και μένω και σε σκηνή δίπλα στο ποτάμι αν θέλετε !!! Δεν έχω πρόβλημα και θα είμαι καλό παιδί !!! Βάλε με ΜΟΝΟ....εχτός αν έχω κανά τυχερό μέχρι τότε !!! Δεν έχω πρόβλημα να κοιμηθώ με άλλον ....μόνο να είναι καλό παιδί !!! Λίγο ροχαλίζω όταν είμαι κουρασμένος !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1.Teo 71
2.Dent(Δπλος) 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Nikos X (διπλός) 7.Commander (διπλός) 8.moby gr (Διπλός) 9.KAS(????) 10.Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός)?? 13. Mits70..... 14. Staga1200 (μονός) |
|
|||
|
|||
![]()
1.Teo 71
2.Dent(Δπλος) 3.sakis (διπλός) 4.paschalis (Μονός) 5.tatoopanther (διπλός) 6.Napgeo 7.Commander (διπλός) 8.moby gr (Διπλός) 9.KAS(διπλός) 10.Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός)?? 13. Mits70..... 14. Staga1200 (μονός) |
|
|||
|
|||
![]()
Εμείς πάλι θα σας διαβάζουμε από το σπίτι, έχει η Ξανθή εξετάσεις και δεν....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσυ κοίταξε να με αφήσεις Χωρις φωτο μηχανη εεεεεεε!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σε έχω έτοιμο..... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |