![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σ'αυτά τα μέρη τον Ιούλη ανάβουν τα τζάκια το βράδυ...
![]() ![]() Τόσο κρύο... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τρελος ραφτης,μακρια κλωστη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά μου παιδιά εκείνη την εποχή θα έχει καύσωνα η Αθήνα !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=staga1200;361598]Καλά μου παιδιά εκείνη την εποχή θα έχει καύσωνα η Αθήνα !!!
![]() ![]() ![]() ![]() Τι ρωτάς τώρα, είσαι στα λογικά σου... Θα είναι η VARA η NT700....Την μάρκα την ξέρεις μην την αναφέρω και μου αρωστήσεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ρωτάς τώρα, είσαι στα λογικά σου...
Θα είναι η VARA η NT700....Την μάρκα την ξέρεις μην την αναφέρω και μου αρωστήσεις. ![]() Γιά μπαταρία μου κάνει φίλε μου αυτό ΄πού αναφέρεις....VARA NT700...τς τς ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
1. Teo 71
2. Dent(Δπλος) 3. sakis (διπλός) 4. paschalis (Μονός) (σκηνή) 5. tatoopanther (διπλός) 6. Napgeo 7. Commander (διπλός) 8. moby gr (Διπλός) 9. KAS(διπλός) 10. Magelanos (Μονός) 11. Strats (διπλός) 12. Man gs (Μονός) (σκηνή) 13. Xanthi & Frits (διπλοί)??? 14. Mits70..... 15. Staga1200 (μονός) (σκηνή) 16.Motovlamenos (διπλός) 17. REK..... 18. Siraxanz (διπλός) (σκηνή) 19. GsManiac (διπλός) (σκηνή) 20. Tsompanis ?? (σκηνή) 21. Jefe & Syvaris 22. Kossos (μονός) (σκηνή) |
|
|||
|
|||
![]()
Εκείνες τις ημέρες, είχαμε προγραμματίσει να πάμε στα Ιωάννινα, πιστεύω όμως να σας συναντήσουμε σε κάποιο από τα μικρογεύματά σας, ή σε κάποια στάση για τσάι, μιας και θα μας χωρίζουν μόλις 55 χιλιόμετρα. . . αλλά τι χιλιόμετρα!!!
![]() Καλά να περάσουμε ![]() |
![]() |
|
|