![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Την ποδιά την είχα βγάλει διότι η μηχανή είχε πάει στο "σπα" που κέρδισα στην κοπή της πίττας του φόρουμ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αμα χαζεύεις σε πολλά παράθυρα.....
Την ανταλλάσω και με 1100 του ΄98 ΄99 ή 1150 μέχρι 2002 χωρίς σέρβο, ευχαριστώ για την υπομονή! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Η μηχανή μπορεί να δωθεί και χωρίς τις πλαϊνές βαλίτσες και το tankbag στα 4.000 ευρώ.
Πιό κάτω δεν πάει, είναι ευκαιρία, μιλάμε για το τελευταίο Dakar που κυκλοφόρησε. Για να πάμε δυνατά!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιαννη για ανταλαγη τιποτα ακομα ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν εξαιρέσεις το Vstrom που λέγαμε, δεν έχω κάτι που να αξίζει για μένα. Είπα να το αλλάξω αλλά όχι και να το "σκοτώσω"
|
|
|
|||
|
|||
|
.......υπομονη..........
|
|
|
|||
|
|||
|
Up!
Τώρα που γυρνάει...... Αύριο μπορεί να έχει αντικατασταθεί από έναν τετρακύλινδρο ληστή! Ποιός θέλει την κούκλα μου;;;; 4.500 με όλη την προίκα! |
|
|
|||
|
|||
|
SUZUKI Bandit θα χτυπήσεις βρε θηρίο;
|
|
|
|||
|
|||
|
Το έχω κάτω από το μπαλκόνι μου Νικόλα, είπαμε με τον ιδιοκτήτη του να κάνουμε ένα καλό test ride, αλλά μας τα χάλασε ο καιρός, βρέχει συνέχεια
, αλλά έρχομαι από τετρακύλινδρο οπότε δεν είναι έκπληξη για μένα. Το καλό είναι πως έχει μπόλικη ροπή από χαμηλά, δε χρειάζεται να το κυνηγάς για να πάει. Είναι βέβαια βαρύ, αλλά κι εγώ δεν είμαι κατηγορία φτερού.![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαχα, είσαι φοβερός ρε Γιάννη, το 'πες και το 'κανες! Θέλω λεπτομέρειες (χλμ, μοντ, έξτρα κλπ) με π.μ, μη χαλάμε την αγγελία (μήπως τη χαλάσαμε ήδη;
)
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| F 650 GS DAKAR | ortho | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 02-06-2010 19:36 |
| GS 650 dakar | ntinos12 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 18-05-2010 17:52 |
| DAKAR....................... | gsmaniac | Αγώνες | 10 | 29-11-2009 20:05 |
| BMW R80 G/S Paris Dakar | kostasvar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 08-08-2009 02:09 |
| CF.DAKAR | CF.DAKAR | Καλώς ήλθατε | 18 | 09-04-2009 02:45 |