|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Άψογος "πολεμικός ανταποκριτής" ο Νικόλας!!!
Άντε και στο Enduro 2! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Μπραβο Νικολα και απο εμενα.
Οταν πας σε τετοια σχολεια ξερεις οτι η πτωση μπορει να ερθει και οτι αν ερθει θα εχει συνεπειες. Τα φλας ειναι ενα φθηνο κοστος αντικαταστασης. Τα καγκελα προστασιας γδαρθηκαν αλλα γι αυτο ειναι εκει: Για να προστατευουν τον κινητητα. Αν πεσεις πρεπει αυτα να γδαρθουν και οχι ο κινητηρας. Αν τρελεναισε και δεν ξαναπας χωμα, τα βγαζεις τα βαφεις με ηλεκτροστατικη βαφη και εισαι παλι ενταξυ. Τα σχολεια αυτα μας κανουν καλυτερους οδηγους και ας μην ξαναμπουμε ποτε ξανα χωμα. |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
γεια σας και απο μενα .ημουν και εγω εκει....... με μια λεξη θα ελεγα οτι ηταν "φανταστικο".μπραβο στο ΣΠΑΝΟ,,,
απλα ρε ΝΙΚΟ σημερα ειμαι πιασμενος τι να κανω....? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μάλιστα οι περισσότεροι εκπαιδευόμενοι, μετά την πτώση, προχώρησαν προς το τέλος της διαδρομής και δεν είδαν το όλο σκηνικό. Εγώ το παρακολούθησα γιατί είχα πέσει περίπου 300 μέτρα πριν και επιστρέφοντας σταμάτησα να δω τι είχε γίνει. Γενικά, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης αντέδρασαν ψύχραιμα. Προς το τέλος άκουσα που του προτειναν μεταφορά στην Αθήνα αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Οι άλλοι εκπαιδευόμενοι δεν θυμάμαι να είπαν κάτι αλλά από το βλέμα τους όταν τους είπα βιαστικά το σκηνικό κατάλαβα ότι συμφώνησαν μαζί μου, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Απόσπασμα:
Εγώ σκέφτομαι να πάρω την "μπέμπα" και να πάω καμιά χαλαρή βολτούλα ... ανεβασμένος στα μαρσπιέ ...... Βλέπεις, είμαι της ομοιοπαθητικής ...... |
|
|||
|
|||
H δεύτερη πτώση όμως ακινητοποίησε την μοτοσυκλέτα του συν-εκπαιδευόμενου (έσπασε το ποτενσιόμετρο της μανέτας, πίσω από τον αριστερό κύλινδρο). Αυτός αντέδρασε με έντονο ύφος λέγοντας ότι το σχολείο είναι επικίνδυνο, δεν πρέπει να βάζουν τους εκπαιδευόμενους να κάνουν τέτοια πράγματα και πολλά άλλα !! ΝNN
Διαβάζοντας αλλο forum(ΜΟΤΟ) είδα ότι έχει ανοιχτεί θέμα σχετικά με το τελευταίο μάθημα με διάφορα παράπονα, όπως ότι υπήρξαν πέντε πτώσεις και άλλα που δεν κάνανε καλή εντύπωση σε συμμετέχοντα.Μάλλον για αυτή την περίπτωση θα λές.Πάντως το πολύ καλό σου ποστ Νίκο πρέπει να το ποστάρεις και εκεί σε απάντηση του παραπονούμενου..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Νίκο σου βγάζω το καπέλο που ποστάρισες στο μοτο!!!Αυτό ήθελα και εγώ να δώ ώστε να δουν και μια άλλη άποψη από συμμετέχοντα στο μάθημα που έχει τα ίδια χαραχτηριστικά π.χ πτώση και με τι τρόπο αντιμετωπίστηκε από εσένα.:sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!! | Black_Shadow | Ελλάδα | 32 | 10-09-2010 12:47 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
....για χαρα και απο μενα φιλαρακια! | ΙoannisPanagiotidis | Καλώς ήλθατε | 26 | 13-02-2009 02:02 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |