![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές ερωτήσεις στους συμφορουμιτες που εχουν βαλει Tourance EXP στον Περιστερα μιας και το σκεφτομαι για λαστιχακια μεσ στην εβδομαδα...
1. Τα EXP που βαζει ειναι τα EXP 6 τα τελευταια? 2. επειδή εχω ξεστραβωθεί να διαβαζω 55 σελιδες για να βγαλω ακρη τι να βαλω στο 1200GS...δείκτη V τελικα για το 1200GS? 3.μεταξυ METZELER EXP και CONTI TRAIL ATTACK?All-round καλύτερο ποιο ειναι?στεγνο-βροχη-ψιλοχωμα απο εμπειρία? ![]() Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε τα pirelli, να δεις την υγειά σου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λες?για πε για πε?
εγω σκεφτομουνα μεταξυ Metzeler κ Continental και τωρα με πας αλλου.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι V θέλεις - το ξέρουν οι λαστιχάδες έτσι κι αλλιώς. |
|
|||
|
|||
![]() Τα τελευταία 5 χρόνια έχω αλλάξει 4 φορές,επιμένω EXP
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για λίγο από όλα που θες EXP. Για τα continental που θες δεν τα έχω βάλει αλλά στα τεστ περιοδικών τα βγάζουν εφάμιλα, μια ιδέα πιο κάτω από τα EXP .
Sent from my iPhone using Tapatalk. Peterv |
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα θέλεις V !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν κοιτάς τα tr91;;;
Έχω ακούσει τα καλύτερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα exp με έχουν βγάλει παλικάρι. Σε στεγνό και σε βρεγμένο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα Tr91 αν και ακούγονται τα καλύτερα δεν βγάζουν V μπροστινό.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποιά λάστιχα να βάλω;;; | ThomixopGS1150 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 21-03-2011 20:42 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 19:16 |
Τι λάστιχα να βάλω? | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 30-10-2010 08:18 |
Χωμάτινα λάστιχα σε 1150 ADventure | Lerian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 01-08-2010 19:15 |
Τι θέλουμε να φέρει ο Αγιος Βασίλης σε εμάς και στον κόσμο! | george1968 | Διάφορα | 3 | 04-12-2009 21:27 |