![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΥΡΙΟ.
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδούδια ´μ θα κάτσου στου χουριόμ σήμερα.,.,
παίζν οι blues wires ., κιτου είχα κανουνισμένου.,. ,να ακούσου καμιά ρουκιά.,., καλό καφε να έχιτι.,. κι καλή επ-ανάστας |
|
|
|||
|
|||
|
Μας προλαβαίνεις, τον πίνουμε αργά - αργά.
Το τηλέφωνο είναι γραμμένο μέσα, αν δεν ξέρεις που είναι, πες μου από που θες να περάσω να σε πάρω. Απόσπασμα:
Αν σε βοηθάει το ρυζόγαλο που θα κρατάω, έχει καλός, διαφορετικά, δώσε σημάδι εσύ. Με το καλό να σε γνωρίσουμε. Από Stuttgard, έχει κάθε μέρα. Να περνάς καλά Αντρίκο. Αμήν Παναϊτσα μ' Last edited by nikos-x; 20-04-2011 at 15:03. |
|
|
|||
|
|||
|
θα περασω να παρω τη σουβλα....μετα τις 8.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Πασχάλη, την σούβλα παρτην, το αρνί να αφήσεις ήσυχο..!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό καφεδάκι παιδιά
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καφές, μπύρες, σουβλάκια . . . Τα λέμε αύριο, γιατί φωνάζει η νύστα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειμασταν ολοι εμφανως καταπονημενοι
απο την εξαντλητικη αυστηρη νηστεια.. Αυτα που γραφει ο κυριος πιο πανω για σουβλακια εμενα μου ακουγονται γιαπωνεζικος δακτυλος.... |
|
|
|||
|
|||
|
Σύντεκνε, Ιντά καμες μπρέ οψές ;
Πουθ' εξώμεινες; Μου χρωστάς ένα ρυζόγαλο Η αλήθεια είναι πως εγώ κι ο Kossos, επήγαμεν για σβουβλάκιαν και κάποιοι άλλοι για μακαρονάδα . . . με Ταϊβανέζ παπίδιον, καλορίζικο κι από εδώ κύριε και κυρία Sakis-Hekima. Πασχάλ' ο καφές είχε γάλα, γιατί στην μπύρα ξέχασα να βάλω Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση στην παρέα. Σάκης Σοφία Πασχάλης Ειρήνη Χριστινάκι Βασίλης, χωρίς τον μπάτλερ Γιώργος Γιάννης Σωκράτης Δημήτρης Νίκος Μαρία;;; Ελένη Ειρήνη Νίκος Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν - καμία Ααα! και τον σερβιτόρο με το χαμόγελο και τα άδεια χέρια
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηeepy Εaster guys and girls!
Last edited by Uriah Heep; 21-04-2011 at 21:24. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι; Θεσσαλονίκη; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 24-12-2010 04:53 |
| Καφεδάκι?!?!!?!?!?! | yannis | Τι μας έτυχε | 17 | 04-09-2009 10:34 |
| Καφεδάκι την Τετάρτη 4/03/09 ............. | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 06-03-2009 12:59 |
| Καφεδάκι Τετάρτη 14 -1 - 09 | KostasGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 16-01-2009 21:34 |
| Καφεδάκι Δευτέρα 05/01/09 ? | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 19 | 07-01-2009 15:55 |