![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΥΡΙΟ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδούδια ´μ θα κάτσου στου χουριόμ σήμερα.,.,
παίζν οι blues wires ., κιτου είχα κανουνισμένου.,. ,να ακούσου καμιά ρουκιά.,., καλό καφε να έχιτι.,. κι καλή επ-ανάστας |
|
|||
|
|||
![]()
Μας προλαβαίνεις, τον πίνουμε αργά - αργά.
Το τηλέφωνο είναι γραμμένο μέσα, αν δεν ξέρεις που είναι, πες μου από που θες να περάσω να σε πάρω. Απόσπασμα:
Αν σε βοηθάει το ρυζόγαλο που θα κρατάω, έχει καλός, διαφορετικά, δώσε σημάδι εσύ. ![]() Με το καλό να σε γνωρίσουμε. Από Stuttgard, έχει κάθε μέρα. Να περνάς καλά Αντρίκο. ![]() Αμήν Παναϊτσα μ' Last edited by nikos-x; 20-04-2011 at 14:03. |
|
|||
|
|||
![]()
θα περασω να παρω τη σουβλα....μετα τις 8.....
|
|
|||
|
|||
![]() Πασχάλη, την σούβλα παρτην, το αρνί να αφήσεις ήσυχο..!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό καφεδάκι παιδιά
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καφές, μπύρες, σουβλάκια . . . Τα λέμε αύριο, γιατί φωνάζει η νύστα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμασταν ολοι εμφανως καταπονημενοι
απο την εξαντλητικη αυστηρη νηστεια.. Αυτα που γραφει ο κυριος πιο πανω για σουβλακια εμενα μου ακουγονται γιαπωνεζικος δακτυλος.... |
|
|||
|
|||
![]()
Σύντεκνε, Ιντά καμες μπρέ οψές ;
Πουθ' εξώμεινες; ![]() Μου χρωστάς ένα ρυζόγαλο ![]() Η αλήθεια είναι πως εγώ κι ο Kossos, επήγαμεν για σβουβλάκιαν και κάποιοι άλλοι για μακαρονάδα . . . με Ταϊβανέζ παπίδιον, καλορίζικο κι από εδώ κύριε και κυρία Sakis-Hekima. Πασχάλ' ο καφές είχε γάλα, γιατί στην μπύρα ξέχασα να βάλω ![]() Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση στην παρέα. ![]() Σάκης Σοφία Πασχάλης Ειρήνη Χριστινάκι Βασίλης, χωρίς τον μπάτλερ Γιώργος Γιάννης Σωκράτης Δημήτρης Νίκος Μαρία;;; Ελένη Ειρήνη Νίκος Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν - καμία Ααα! και τον σερβιτόρο με το χαμόγελο και τα άδεια χέρια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ηeepy Εaster guys and girls! ![]() Last edited by Uriah Heep; 21-04-2011 at 20:24. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι; Θεσσαλονίκη; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 41 | 24-12-2010 03:53 |
Καφεδάκι?!?!!?!?!?! | yannis | Τι μας έτυχε | 17 | 04-09-2009 09:34 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 4/03/09 ............. | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 06-03-2009 11:59 |
Καφεδάκι Τετάρτη 14 -1 - 09 | KostasGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 16-01-2009 20:34 |
Καφεδάκι Δευτέρα 05/01/09 ? | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 19 | 07-01-2009 14:55 |