Transalp 650 vs bmw f650gs(twin)
Γεια χαρά σας,θα ήθελα τις γνώμες σας και τη βοήθειά σας στον προβληματισμό μου:Είμαι κάτοχος ενός transalp 650 μοντ.06,μπλε, κουκλί!Με την βενζίνη που έχει πάρει την ανιούσα το μοναδικό ελλάτωμα της μηχανής που κατ εμέ ειναι η κατανάλωση, με απασχολεί μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο και με έχει ξενερώσει!Σκέφτομαι να το αλλάξω με ένα bmw 650(twin), μεταχειρισμένο.Φυσικά σκέφτομαι και το 800 που είναι πανέμορφο αλλά δεν το φτάνω οικονομικά!Η χρήση της μηχανής είναι σπίτι δουλειά-βόλτες στην πόλη κατα κύριο λόγο και όταν έχει καλό καιρό καμια εξόρμηση και κανα δύο μακρινά ταξιδάκια το χρόνο!(τα περισσότερα διπλός).Θα με ικανοποιήσει οδηγικά ως αναφορα την άνεση που έχω με το ΤΑ μιας και είμαι 1,90;Βέβαια μου αρέσει και εμφανισιακά το bmw και επίσης τα 15 παραπάνω άλογα και το abs είναι απο τις σοβαρές θετικές παραμέτρους!Κάποιος κάτοχος θα ήθελα να μου απαντήσει και στο θέμα servise αφου όποιον ρωτάω(οχι bmwδακια) μου λέει "καλή η μηχανή αλλα με τα service θα σου πιασουν τον κ...).Ευχαριστώ προκαταβολικά!
|