![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τρόμπα νερού 650GS . Προσοχή όταν δείτε νερό να στάζει έστω και λίγο πηγαίνετε άμεσος στο συνεργείο να αλλαχτούν οι τσιμούχες τις τρόμπας .Την έπαθα 2μερες πριν πάω ταξίδι στην Πάτρα. Δεν είχα δόση μεγάλη σημασία, θα την πήγαινα μετά το ταξίδι Όταν είδα μια μεγάλη κηλίδα νερό τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να πάω άμεσος στο συνεργείο.
Ευχαριστώ το συνεργείο μοτοσικλέτας του Ευθυμίου (boxerakias57) BMW ΕΥΘΥΜΙΟΥ που μου την έφτιαξε μέσα σε μια μέρα. Το νερό είχε πέραση μέσα στο λάδι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλησπέρα φίλε. Από που θα δούμε αυτό το νερό να στάζει? Τι μοντέλο έχεις και με πόσα χιλιόμετρα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε.
Θα το δις το νερό στο έδαφος κάτω από την τρόμπα, στην αρχή είναι σταγόνες και αν βαλης το χέρι σου αποκάτω στην τρόμπα θα το βρεις υγρό. Όταν είναι ζεστή η μηχανή πέφτει η σταγόνα επάνω στην εξάτμιση και εξατμίζεται. Έχω την 650 GS 2000 με 47000χιλ . |
|
|||
|
|||
![]()
Χρησιμότατη επισήμανση Πάνο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Από το ίδιο σημείο μπορεί να στάξει και λαδάκι πάνω στο λαιμό της εξάτμισης. Συνέβη στο δικό μου και μιά ερώτηση στο Γέρακα με διαφώτησε. Πρέπει κατά διαστήματα να σφίγγονται οι βίδες που υπάρχουν γύρω από την τρόμπα, διότι από τους κραδασμούς χαλαρώνουν. Το έκανα και δεν ξαναέσταξε τίποτε.
Καλό Πάσχα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία φίλοι να ξέρουμε και τι μας γίνετε..
![]() Καλό Πάσχα φίλε Γιάννη και με υγεία και πολλά πολλά χιλιόμετρα το καινούριο σου μοτο.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω μοντελο του 2006 ειχε γηνει ανακλησει απο την μαμα για αλλαγη τρομπας νερου καπου το 2007-8 αν θυμαμαι.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eίχε κάποιο άλλο πρόβλημα η τρόμπα νερού εκτός από τις φλάτζες και τις λασκαρισμένες βίδες? |
|
|||
|
|||
![]()
να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αλλα στο book γραφει τρομπα νερου
|
|
|||
|
|||
![]()
παντως του sotiris ΗΝ, αλλαξε φετος ολη την τρομπα, εχει του 2007
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζήτησαν συγγνώμη και έριξαν στην θάλασσα 11.500 τόνους νερού με ρ | gsmaniac | Κόσμος | 24 | 06-04-2011 20:23 |
Παζαρεύουν κούρεμα χρέους με πώληση δικτύων νερού | frits | Ελλάδα | 11 | 04-04-2011 15:42 |
F 650GS ΜΑΥΡΟ 03' | panagiotis13 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 18-12-2009 20:11 |