![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
απλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι εδω μεσα τρωνε οτι και οπως τους πουλανε τα μεσα.λιγη σκεψη δεν βλαπτει
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πως το εννοείς Νεκτάριε δώσε μας να καταλάβουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οτι και καλα βρεθηκε ο σουπερ ηρωας αντιεξουσιαστης αλβανικης καταγωγης(και οχι τρομοκρατης) ο οποιος εκανε το καθηκον του.χτυπησε τον δολοφονο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Όπως το είπες σούπερ ήρωα τον κάνανε........
|
|
|||
|
|||
![]()
γεγονος ειναι ότι είναι και οι δυο μέσα, ο καθένας με τα τσιράκια του...
στη φυλακη δεν υπαρχουν ιδεολογιες και το πιο πιθανο είναι οτι τσακώνονται για τα νταηλίκια της φυλακής... να θυμίσω ότι επειδή (υποτίθεται) απαγορεύονται τα χρήματα εκεί μέσα, οι συναλλαγες γίνονταν κάποτε με ...τηλεκάρτες και το θυμήθηκα επειδη διάβασα για καρτοτηλέφωνο..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συ είπας |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η ευαισθητοποίηση σου στο θέμα δεν είναι κακό ίσα ίσα την εκτιμώ γιατί σε χαρακτηρίζει. Δικαίωμα σου να ενοχλείσαι και να έχεις άποψη. Εγώ προσωπικά δεν ηρωποίησα κανέναν είπα απλώς ότι αν υπήρχε η αίσθηση του καθήκοντος γενικά, από όλους μας και πρώτα από εμένα, ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα. με τη φράση "συ είπας" εννοούσα ότι εσύ το είπες στην απάντηση που έδωσες στον mark όταν σε ρώτησε αυτό Αρχική Δημοσίευση από MARK ![]() Πως το εννοείς Νεκτάριε δώσε μας να καταλάβουμε Επειδή νωρίτερα είπες αυτό Αρχική Δημοσίευση από nek21 ![]() απλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι εδω μεσα τρωνε οτι και οπως τους πουλανε τα μεσα.λιγη σκεψη δεν βλαπτει Αρχική Δημοσίευση από nek21 ![]() οτι και καλα βρεθηκε ο σουπερ ηρωας αντιεξουσιαστης αλβανικης καταγωγης(και οχι τρομοκρατης) ο οποιος εκανε το καθηκον του.χτυπησε τον δολοφονο. Και ότι εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο Και άσχετο αλλά χαθήκαμε πότε θα σε δούμε? ![]() Έχω και κάτι απορίες που θέλω να σε ρωτήσω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
.... φυλάει και τον κ@λ@ του | saligns | Ανέκδοτα | 27 | 09-04-2011 23:16 |
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλουν τον προϋπολογισμό... και τον ψηφίζουν | gsmaniac | Επικαιρότητα | 2 | 22-12-2010 02:06 |
Ο ορισμος του κομματος απο τον Ροιδη | Alext | Επικαιρότητα | 2 | 04-10-2009 09:33 |
Σκηνοθέτησε τον Θάνατο του.. | georgekostas | Διάφορα | 6 | 27-09-2009 17:05 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |