![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
...και φυσικα δεν θα μπορουσα παρα να συμπληρωσω και εδω σε αυτο το ποστακι την επισκεψη του Τεο ... με μεγαλη μου χαρα λοιπον μοιραζομαι μαζι σας ακομα μια συναντηση με ενα δικο μας ανθρωπο εδω στο μακρινο Solingen! Λιγες οι ωρες πολλα αυτα που θελεις να πεις και να ρωτησεις...αλλα απ το τροπο και το τόνο και μονο που γελαει ο φιλος καταλαβαινει κανεις οτι ειναι λιρα εκατο χαρακτηρας! ...Θωδωρε!....χαρηκα φιλε μου που τα ειπαμε ...μεγαλή μου χαρα και τιμη που περασες και πολυ ευχαριστως να ξαναρθεις καποτε με το τουμπανο ...και να βολταρουμε στα περιξ και πανω στα μοτορια! ....θα τα λεμε φιλε! Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 10-05-2013 at 18:41. |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ADAC Motorrad Intensiv Sicherheitstraining ... 8μιση ωρες απ τη Θεωρια στη πραξη! | ΙoannisPanagiotidis | GS Forum - Road & Enduro Training | 69 | 19-05-2013 01:49 |
| Η ψυχική δύναμη, είναι μεγαλύτερη απ' τη σωματική - #2 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 9 | 08-09-2009 13:50 |
| Η ψυχική δύναμη, είναι μεγαλύτερη απ' τη σωματική !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 31-08-2009 22:32 |
| ενας μανιακος ακομα | gsmaniac | Καλώς ήλθατε | 31 | 28-07-2009 12:31 |