Απάντηση: Εμφύλιος στην Αστυνομία....
Δεν θα το ελεγα αντιζηλια η φθονο οσο πικρια οταν π.χ μια Ομαδα με ιστορια και νεκρους πανω στο καθηκον(Ομαδα Ζ) την κουρελιαζεις μεσα σε μια νυχτα...Ειμαι νεος σε αυτην την ομαδα παντα την θαυμαζα , θυμαμαι χαρακτηριστικα στην συνεντευξη οταν με ρωτησαν την γνωμη μου για την Ζ τους ειπα οτι εφηβος με τα ποδια πηγαινα και οταν ακουγα Ζ αλλαζα δρομο....τοσο πολυ μιλαμε.Οταν τωρα βλεπεις μεσα σε μια εβδομαδα να βρισκονται ως εκ θαυματος 1200+ ολοκαινουργιες μηχανες (τελευταια αλλαγη και ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος για την Ζ ηταν το 2004-2006)και αναλογοι αστυνομικοι για να τις πλαισιωσουν την ωρα που εδω πανω τουλαχιστον παρακαλουσαν να φερουν 20-30 μηχανες και νεους συναδελφους να πλαισιωσουν την ομαδα μπορειτε να φανταστειτε την πικρια των συναδελφων.Παρολα αυτα η Ζ ειναι στις επαλξεις με οσα μεσα διαθετει...δεν χρειαζεται να τα πω τα βλεπετε καθημερινα...Το δικο μου GSX εχει πανω μια μοναδα ΤΕΤΡΑ (ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΝΕ)κατεστραμενο , και λειτουργικο να ηταν παλι εδω στα βορεια δεν διαθετουμε τετρα...Η επικοινωνια με το κεντρο γινεται με φορητο....Τα συμπερασματα δικα σας...Τωρα οσον αφορα το περιστατικο...χμμμ δεν νομιζω οι Ζηταδες να κατεθεσαν εναντιον της Δ μονο και μονο επειδη δεν τους γουσταρουν...
|