![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βρε παλιοπαιδο....τι θυμηθηκες!!! ![]() ![]() ![]() όσο για το αν σας σηκωνετε...δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το καρε του συμπλεκτη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ασε που το επομενο θέμα ακουγοντας διαφορα θα είναι....σας ...πεφτει.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όλα καλά τελικά!!!!
συγχαρητήρια για τις φοτο !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπερα κ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!Πως καταλαβατε οτι εχει προβλημα(press direct) η gs,απο τον θορυβο κ μονο η εκανε κ κατι αλλο?γιατι για να εξακριβωθει αυτο χρειαζετε εξειδικευμενο αυτι..γραφετε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aπο τον θορυβο και μονο...αν το καταλαβεις απο αλλου....θα ειναι ηδη αργα.... ![]() ![]() οσον αφορα τον θορυβο....ακουγετε ενας μεταλικος ηχος στο δεξι ποδι,και ύψος του γόνατου,λες και εχεις ρίξει ενα μεταλλικο κερμα....ΜΟΝΟ οταν δουλευει το μοτερ στην ΝΕΚΡΑ....SOS.....Ο ηχος σταματαει ΟΤΑΝ πατησεις τον ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ![]() ![]() ![]() αν πας σε καφεδες βαλε κανενα που ξερει να το ακουσει....Αν θες παρε με τηλ.(στο προφιλ) να γινω εγω ο αυτικος μαρτυς σου ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τέλος του μήνα πάει για επισκευή.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() θα σε καλυψει η εγγυηση? |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ρε συ δεν θυμάσαι, τα 'χαμε πει και στο τηλέφωνο... θα γίνει strip-teeeeease 2 the sequel...
![]() Η εγγύηση μου έχει λήξει προ πολλού (μοντ. '06) και το θέμα είναι ότι για να το παλαίψω μπας και το κάνουνε σαν good will (έστω ένα τμήμα του κόστους δεν είμαι παράλογος) θα πρέπει να μείνω χωρίς μηχανή ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό... Είμαι σε δίλημα.... Last edited by Kimwnas; 02-05-2011 at 15:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι υπερβολικα κολλημενος με την μοτο κ εστειλα ενα μηνυμα στον ΘΑΝΑΣΗ,με ενημερωσε κ δεν ειναι press direct,απλα ενα συνχρονισμο κυλινδρων θελει.
Να φανταστητε οπου ακουγα boxer εστηνα αφτι...ολα ψιλοκοπαναγαν σχεδον το ιδιο. Ευχαριστω τον ΘΑΝΑΣΗ κ εσας. |
|
|||
|
|||
![]()
πάρε Kawasaki Βασίλη!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kαι για να καταλαβω..ολο αυτο εγεινε γιατη επρεπε να αλαχτει το pres direct η χριαστικε αλαγμα τα δισκο πλατο και επι τη ευκερια αλαξες και το pres??? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
12V για LED strip | kosta12gs | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 22-11-2010 21:12 |