![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
διαφωνώ με τον κο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ (αραγε είναι της γνωστής οικογένειας εκ Φλωρίνης?) αλλα διαφωνώ και με τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τέτοιου είδους αντιδράσεις δινουν όπλα στα χέρια των απάτριδων και μάλιστα στους φίλους μας στην Ευρώπη που κάτι τέτοια περιμένουν για να στάξουν το δηλητηριό τους. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλα κανουν τα παιδια!καλα που υπαρχουν κι αυτοι και υπαρχει μια ισορροπια!
γιατι αν περιμενουμε αντιδρασεις απ τους επισημους φορεις... ![]() και τα ζωα βγαζανε φωτογραφιες...ουτε κινεζοι να τανε!αλλα επρεπε να τους δωσουν να φανε τις μηχανες τους! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν η εκάστοτε επίσημη πολιτεία δεν παίρνει μέτρα (πολιτικά) αφήνει κενό που έρχονται να το καλύψουν μη εξουσιοδοτημένα άτομα...
Σαν πολίτης καταδικάζω την κίνηση των Χρυσαυγιτών. Πριν από πολίτης όμως είμαι Έλληνας. Και σαν Έλληνας λέω μπράβο και πάλι μπράβο! Ας πρόσεχε το κράτος τα τελευταία 50 χρόνια για να μην φτάναμε στα σημερινά αίσχη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και το βλέπουμε να γίνεται σε πολλούς τομείς, και από πολλές <<εκάστοτε πολιτείες>>. |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν από πολίτης όμως είμαι Έλληνας.
Και σαν Έλληνας λέω μπράβο και πάλι μπράβο! :sm4::sm4::sm4: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Καλά κρασά..... ![]() ![]() ![]() out..... |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν βλεπω μια οργανωμενη ομαδα ανθρωπων που στο ονομα του πατριωτισμου εισβαλει σε μια εκδηλωση(εκδηλωση την οποια και εγω καταδικαζω), προσπαθει να διωξει τους παρευρισκομενους αφου πρωτα τους φωτογραφησει(!),νιωθω το ιδιο ριγος και την ιδια απογοητευση που νιωθω οταν βλεπω καποιες αλλες ομαδες εξισου οργανωμενες να σπανε την περιουσια του κοσμου στο ονομα της επαναστασης.Η πατριδα μου την οποια αγαπω και υπηρετω ως Ελληνας πολιτης ,εχει νομους.Νομους που αυτοι οι κυριοι ακροδεξιοι και ακροαριστεροι,δεν σεβονται καταπατουν και παραβιαζουν.Αν οι πολιτικοι δεν μπορουν να προστατεψουν τα συμφεροντα της πατριδας μας ας τους στειλουμε σπιτια τους,για αυτο εχουμε το εκλογικο μας δικαιωμα.Οι τραμπουκισμοι τα νταηλικια και οι αυτοδικιες ειναι πραξεις καταδικαστεες απο την λογικη και την συνειδηση μου.Εαν οι αγαπητοι και σεβαστοι συμφορουμιτες ταυτιζονται με τετοιου ειδους φασιστικες και ΑΝΟΜΕΣ συμπεριφορες τοτε θα παρακαλουσα τους συντονιστες να με διαγραψουν απο το φορουμ.
φιλικα Κωστας |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
+ 1000
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Λεωνίδας και το "θηρίο" του .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 31 | 27-05-2009 12:04 |
Το εγχειρίδιο του "καλού ανακυκλωτή" .. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 4 | 14-05-2009 13:59 |
"Στο φως" ο τάφος της Κλεοπάτρας και του Αντώνιου; | skippybi | Επικαιρότητα | 6 | 22-04-2009 09:14 |
Σε δημοπρασία έβαλε την "παρθενιά της" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 23 | 17-01-2009 09:41 |
Το "περιοδικό" της μαμάς BMW | GS_maniac | Χρήσιμα | 3 | 14-12-2008 18:26 |