![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||||
|
||||||
![]() ![]() Απόσπασμα:
Το φορουμ εχει ενεργα 1000 τοσα μελη, αρα 985 δεν γραφουν στα πολιτικα αλλα διαβαζουν. Φανταζομαι οτι εχεις στα χερια σου αυτην την δημοσκοπηση που δικαιωνει το ''ουδενα''που λες.....ετσι δεν ειναι???? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μαρθα Βουρτση και Νικος Φωσκολος στο ''αμαρτησα για το παιδι μου!!'' Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τετοιοι ειναι κατι 45αρηδες συνταξιουχοι π.χ. οι της Ολυμπιακης αλλα κι αλλοι (και κατι χιλιαδες στρατιωτικοι) οι οποιοι εχουν δεσει τον γαιδαρο τους με 2000ε συνταξη τον μηνα και 100,000 εφαπαξ στα 60 τους!!!! εκ των οποιων 100,000ε εχουν λαβει τα μισα σημερα με ομολογα που ληγουν το 2013!!!!! Των ποσων εξαιρουνται οι στρατιωτικοι, αυτοι περνουν κατι τι λιγοτερα!!! Ολα τα παραπανω δεν αναφερονται προσωπικα σε εσενα Γιωργο Gemara και φυσικα δεν εχουν σκοπο να σε θιξουν!! Απλα παραδειγματα εδωσα πως θα μπορουσε να απαντησει καποιος ''ουδενας'' - σε αυτα που ΘΑ εγραφε σαν επικοδομητικη απαντηση ενος άλλου - ενας ΚΑΠΟΙΟΣ!! Last edited by GeorgeP; 03-05-2011 at 16:15. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα ηταν καλυτερα να με ενταξεις κι εσυ και οι άλλοι στο παρακτω που λες ''Δεν βλέπω τίποτα καλύτερο για την ώρα και δεν είμαι τόσο βλάκας ώστε να σαμποτάρω τον τόπο που ζω'', οπως π.χ κανει το 90% των 15 ατομων που γραφουν στα πολιτικα θεματα!! Για το άλλο 85% (985 ατομα) δεν εχω γνωμη ουτε κρυφες δημοσκοπησεις διεξαγω για να ξερω!! Το τελευταιο ειναι αλλουνου προνομιο! Last edited by GeorgeP; 03-05-2011 at 16:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο όλα αυτά είναι πολύ light παρατηρήσεις για αυτά, που αισθάνομαι εγώ. Έχεις ακούσει την έκφραση με πνίγει το δίκιο μου? Και να υπάρχουν άνθρωποι, που να με εξισώνουν με αυτούς τους απατεώνες? Οι επαγγελματικές γνώσεις μου από μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες του εξωτερικού και η ιστορία της επιχειρηματικής μου ζωής με κάνει να γράφω σε τόσο έντονο ύφος και ειδικότερα όσον αφορά την πολιτική. Με διάφορους απατεώνες, που μέσα σε αυτούς είναι και μεγάλη τράπεζα αλλά και το Ελληνικό κράτος, είμαι σε δικαστικούς αγώνες διεκδικώντας περισσότερα από €Μ2,6. Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήμουν συνδαιτυμών στο φάγωμα όλων αυτών των χρημάτων. Χωρίς να μπορώ να το εντοπίσω ακριβώς, και μόνον στατιστικά, δεν μπορεί κάτι στραβό θα έκανα και γω. Δεν ήταν όμως ούτε ηθελημένα και ιδίως δεν μπορεί να εξισώνομαι με την ακούσια – εκ προμελέτης – καλά προγραμματισμένη και εκτελεσμένη κλοπή τόσων €Βs, από αυτούς τους αλήτες. Δισεκατομμύρια, όχι αστεία. Σε αντιδιαστολή με τα δικά μου αμαρτήματα των πόσων €? 17? 32? Άντε 49. Και τώρα καλούμεθα εμείς οι πολίτες να τα αποπληρώσουμε, πληρώνοντας ήδη την βενζίνη με €1,7 / λίτρο, φόρους, κλπ. Με την κοινωνία να έχει φτάσει σε μη παρέκει καταστάσεις. Εγώ νομοθέτησα? Ή οι αλήτες οι πολιτικοί? Που μια που το αναφέραμε, μερικοί εξ αυτών, είναι και πούστηδες. Και τους θίξαμε που τους κράξαμε? Και δεν έχει σχέση αν είσαι ######ς με τις πράξεις σου? Όταν κάνει κάποιος κάτι πονηρό – κακό, τι του λέμε? Είσαι συ ένας ######ς... Έχετε πει εσείς σε κάτι ανάλογο, είσαι συ ένας κύριος…??? Επίσης, εγώ δανειζόμουνα με 1% και δάνειζα με 10 – 20%? Εγώ ήμουν τσάτσοι – μήτσοι – κώτσοι με τους πολιτικούς και αγόραζα ελληνικά ομόλογα, για να μην φανεί το τεράστιο χρέος, που δημιουργούσα τόσα χρόνια? Εγώ τώρα σώνω τις τράπεζες, ξένες και ελληνικές, σε βάρος του λαού? Και τέλος όταν τραβάνε οι εκδικάσεις των δικαστικών υποθέσεων σε τόσο βάθος χρόνου, πάλι εγώ φταίω? Ή η ελληνική δικαιοσύνη, που καμία εμπιστοσύνη δεν της έχω, με όλα αυτά τα διαπιστωμένα σκάνδαλα, που έχουν βγει. Και τι κάνει το κράτος μου για όλα αυτά? (Ελπίζω το forum, να μου συγχωρέσει το χωρίς αισθητική, ασχημονούν και το άξεστον των γραπτών μου) Last edited by ckk; 03-05-2011 at 16:46. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα πάλι τι είναι αυτό;;;!!!!!!! ![]() Τελικά το φόρουμ έγινε τουλάχιστον... Πνύκα να πώ... Άρειος πάγος... και λίγα λέω. Αγαπητέ μου είναι μεγάλη μας τιμή, που ένας συμπολίτης μας της τάξης των εκατομυρίων ευρώ που αναφέρεις και φυσικά άμεμπτος και αμέτοχος του συστήματος, καταδέχεται να βρίσκει χρόνο για να μοιραστεί μαζί μας τις ανησυχίες του και να μας αφυπνήσει. Να ξεκαθαρίσω πως δεν φθονώ τα πλούτη σου, ούτε θεωρώ κακό το ότι τα απέκτησες, απλά δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες αβρότητες και δεν ξέρω τι καλάθι να πάρω τελικά. ![]() ΥΓ. Πάντως, σίγουρα τα γραφόμενα του Georgep δεν αφορούν την δική σου περίπτωση, αλλά μάλλον μια γενικώτερη θεωρητική προσέγγιση των κατοίκων του κράτους. Last edited by yannis; 03-05-2011 at 17:22. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καταδέχομαι? Εγώ δεν αισθάνομαι έτσι. Όπως είμαι σε έναν χώρο και παίρνω κάποια πράγματα, γνώσεις και παρέα για μηχανές, έτσι και είναι χαρά μου και να δίνω. Τις ταπεινές μου γνώσεις, ή ότι εγώ πιστεύω ότι γνωρίζω, αλλά και τις κοινωνικές μου γνώσεις, ως πατέρας δύο παιδιών, που θέλω να μεγαλώσουν με ηθική και τάξη. Όπου ακούς πολλά κεράσια λέει μια παροιμία, κράτα και μικρό καλάθι. Μονάχα που εγώ δεν λέω θεωρίες, πράττω πράξεις. Πάρε ένα καλάθι να έχεις... Και ότι σου αρέσει από αυτά που λέω ή κάνω, το βάζεις μέσα. Μα δεν τον απέκτησα τον πλούτο. Μου τον κατακρατούν παρανόμως οι ανωτέρω αναφερόμενοι αντίδικοι (τσόλια). Και σε αυτό φταίει το κράτος. Το κράτος δεν με πληρώνει για έργα που έχω παραδώσει. Το κράτος δεν ελέγχει την δικαιοσύνη, αν κάνει καλά την δουλειά της. Το κράτος δεν ελέγχει και τις τράπεζες, αν δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Για αυτό τα έχω πάρει στην κράνα. Διότι όπως ξαναγράψει είμαι και λίγο… λαϊκός. Διότι με το κουστούμι στην Ελλάδα, δεν πρόκοψα. Όσο για τις σεντονάτες θεωρητικές προσεγγίσεις του Γιώργου, δεν έχω πλέον την χρονική πολυτέλεια να τις αντικρούσω. Έχω πολύ πιο πρακτικά θέματα να ασχοληθώ. Δεν ανέχομαι όμως τις εξισώσεις. Και δεν αναφέρομαι στις δευτεροβάθμιες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάντως αν τα πάρεις τα λεφτά, έχω ένα στεγαστικό...
δεν θα σου είναι τίποτα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απ' όλο το thread κρατάω μόνο τη σοφή αυτή κουβέντα !!! Και την επεκτείνω εις απλήν λαϊκήν...
Με τα λεφτά και τον ιδρώτα των πολλών... γίνανε κάποιοι λίγοι μάγκες... και σαν να μην έφτανε αυτό, βγαίνουν και το διατυμπανίζουν απροκάλυπτα!! Καλό θα 'ταν να μαζευτούν όμως λιγάκι, γιατί οι καιροί είναι και δύσκολοι... και περίεργοι....... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα παίρνω σιγά - σιγά. Να είναι καλά η διακαιοσύνη, μετά από 4 σχεδόν χρόνια, τα παίρνω σιγά - σιγά. Αλλά γαμ.μένα σιγά. Θα φανεί μάγκες όταν τα πάρω όλα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο (GeorgeP) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 62 | 13-04-2011 09:22 |
Χρόνια Πολλά GeorgeP | Lerian | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 29 | 13-04-2010 22:22 |
GeorgeP & BMW RT * Σχέσεις Πάθους !! | frits | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 33 | 17-12-2009 19:13 |
Χρόνια Πολλά στον Γιώργο !!! - (GeorgeP) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 14-04-2009 22:14 |