Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vtheo
Φίλε ήμουν κάτοχος του f650gs Dakar 04(2μπουζο).Έκανα 40.000 χλμ απροβλημάτιστα.Πολύ καλό μηχανάκι οικονομικό τόσο στη συντήρηση όσο και στην κατανάλωση όσο για κραδασμούς και τέτοια δεν συμπεριφέρεται σαν το 1200 αλλά εγώ είχα κάνει ταξιδάκια ευχάριστα.
Τώρα αν σε ενδιαφέρει το 650 μονοκύλινδρο υπάρχουν αρκετά στην αγορά και μάλιστα καθαρά μηχανάκια τα οποία δεν χρειάζεται να τους ρίξεις χρήμα.
Επίσης το βγάζει και καινούριο πάλι με τίτλο G650GS στα 7,000 ευρώ.
Τώρα το f650gs twin και το 800 που λες (για καινούριο) είναι άλλα μηχανάκια,άλλος κινητήρας και βέβαια άλλη τιμή(το 800 έχει περίπου 10.000 ευρώ) δηλαδή σχεδόν στα διπλά από ότι ένα μεταχειρισμένο μονοκύλινδρο 650.Επομένως θα πρέπει να δεις και το οικονομικό αν διαθέτεις 10.000 ευρώ η λύση του 800 είναι η καλύτερη αν θες 650 μονοκύλινδρο ξεκινάς με 3500 ευρώ και ανεβαίνεις αναλόγως μοντέλο και σε τη κατασταση.Η επιλογή δική σου.
|
+1000. Ως κάτοχος Dakar του '06, είμαι απόλυτα καλυμένος απ' τη μοτο. Τώρα εσύ, δες τα οικονομικά σου, τη χρήση της μοτο, τα τυχόν προβλήματά της και πράξε. Τα δικύλινδρα δεν είχαν κάνει καλό ξεκίνημα. Τώρα μάλλον τείνει να φτιάξει η κατάσταση. Και σκέψου ότι με 5.000 ευρώ χτυπάς Dakarάκι του '05 άνετα, και κάνεις τα πάντα, σε πολύ καλό βαθμό.