Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa
Τελικα Σωτηρη τι εκανες?
Υπαρχει πιθανοτητα να σε βαλουν στην Goood will ?
παραδεχθηκαν απο το συνεργειο που πηγες στην ανακληση την πατατα που σου καναν?
Μακάρι να εχεις καλα νεα 
|
Να το παρω από την αρχή γιατι δεν τα ξερουν όλοι (παρεπιπτοντως χαρηκα που σε γνωρισα από κοντά Βασίλη)
Μου το ξαναεκανε μετα απο εναν μηνα περιπου. Σε μικρες διαδρομες αυτη την φορα (κοντινες αγγαριες μεσα στην Αθηνα)
Μετα από δυο μερες πηγα παλι τον Θαναση ο οποιος την κρατησε 3 μερες μεσα.
Το διαγνωστικο μια εβγαζε προβλημα στην αντλια, μια διαροη ρευματος απο την πλεξουδα, και την άλλη προβλημα στον εγκεφαλο.... (το ιδιο προβλημα πηγε να αποκτησει και ο δικός μου εγκεφαλος οταν μου τα λεγε ο Θανασης στο τηλεφωνο)
Τελικα από ότι μου είπε, άλλαξε ρελε (ηταν στην εγγύηση μιας και η ανακληση πραγματοποιήθηκε περισυ) και λυθηκαν όλα.
Τελος για την ιστορία, πηγα στο άλλο συνεργείο που μου άλλαξε το ρελε στην ανακληση (και εβαλε στραβα την φλαντζα και μου δημιουργησε το προβλημα).
Εψαξα τον αρχιμηχανικο, ο οποιος αφου του εξηγησα το προβλημα και του δειξα και την στραβοπατημενη φλαντζα, απεφανθει οτι δεν πρεπει να πλενω την μηχανη με πίεση, του εξηγησα οτι δεν εχει πλυθει ποτέ με πίεση, και του ξαναεδειξα την φλαντζα, αλλά η μεγαλειότητα του δεν τον αφησε να δει πιο χαμηλα και εμας τους κοινους θνητους...
Οταν μάλιστα του ειπα οτι θα μπορουσε να με αφηνε πανω σε καμια προσπεραση... και μου είπε σιγα.. όλοι ετσι λέτε... δεν συμβαινουν αυτα ευχαρίστησα, χαιρετησα και το συμπαθητικότατο παλικαρι στην υποδοχη αφου δεν θα με ξαναδει, και όλα καλά.