![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παντού υπάρχουν οι ''περίεργοι'',
την μεγάλη Πέμπτη πήγα να κοινωνήσω και λέω σε ένα νέο παπά ότι η πίσω πόρτα είναι κλειδωμένη, η αντίδρασή του ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ….., έμμηνα άφωνος και γέλασα χωρίς να ξέρω γιατί δεν έκλαψα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μηπως νομιζε πως του ειπες οτι δεν τον παιρνεις απο πισω(πισω πορτα κλειδωμενη ντε... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ που τα λέμε, να πας για να κοινωνήσεις και να σε πει ο παπάς... πoύστη, ε όσο να' ναι σε πειράζει!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι ο παπάς θα είναι ένας ήρεμος
![]() ![]() ![]() ![]() Στα χρόνια που είμαστε για πολλούςέχει γίνει απλά επάγγελμα , κάτι σαν τον αμερικανικό στρατό που πήγαινε όποιος δεν είχε τι άλλο να κάνει στην ζωή του. Δεν θέλω να υποβαθμίσω κανέναν αλλά με τις πανελλήνιες κάπως έτσι έχει γίνει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συγνώμη δηλαδή, αλλά πότε δεν ήταν έτσι?!?!?!?!!??!? ![]() Ίσως πριν γίνει επίσημη θρησκεία ο χριστιανισμός στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, οπότε και πήρε την εξουσία η εκκλησία (σαν τους αγιατολάχ), όμως τότε δεν υπήρχαν και "επαγγελματίες" παπάδες. Και άντε πάλι με τις πανελλήνιες... Δεν λέω πως το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι σωστό (αντιθέτως), αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί είναι άσχημο να έχει ένας υποψήφιος μερικές παραπάνω επιλογές στην εύρεση εργασίας. Το ίδιο διάβαζα και σε άλλο θέμα με την αστυνομία. Τι θα ήταν καλύτερο, να έδιναν 3000 για 50 θέσεις;;;; και μετά ξανά σε άλλη σχολή όσοι δεν επιτύγχαναν;;; Είναι κάτι που δεν ξέρω για τις εξετάσεις? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ότι ξέρεις ξέρω, Άσχημο δεν είναι αλλά σε μερικά επαγγέλματα επιβάλετε δεν πρέπει να έχεις παραπάνω επιλογές , Δεν μπορεί να είσαι αθυρόστομος να μην πατάς στην εκκλησία και να θές να γίνεις παπάς, δεν μπορεί να είσαι παπαδοπαίδι και να θες να γίνεις αστυνόμος Απλά αναφέρω την άποψή μου που είναι ότι για να μπεις στην αστυνομία πρέπει να είσαι και λίγο ####παιδο, του πεζοδρομίου, ενώ για την εκκλησία πρέπει να το βλέπεις σαν λειτούργημα. Εγώ θέλω να πηγαίνω στην αστυνομία και να με αντιμετωπίζουν σαν πολίτη και όχι καχύποπτα και υπεροπτικά, θέλω να πηγαίνω στον παπά και να βλέπω έναν άγιο και όχι ένα επαγγελματία, βγήκα εκτός θέματος αλλά πιστεύω να σε κάλυψα με την άποψη μου που δεν είναι απαραίτητα και σωστή ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by Fuji; 08-05-2011 at 21:42. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν συμφωνώ, αλλά πραγματικά δεν έχει καμμιά σημασία, εφ' όσον το έθεσες με ευγένεια!!!!!! Ένα παραπάνω μάλιστα που δεν είχες υποχρέωση να το κάνεις. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κατι για τον Πειραια... | klagenfurt | Διάφορα | 27 | 17-04-2011 13:15 |
Φλας ρε ζωα..! | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 27-02-2011 02:57 |
τελικα υπαρχουν BMW που πανε γρηγορα | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 6 | 05-12-2009 11:55 |
Σας θυμιζει κατι? | wolferin | Κόσμος | 11 | 27-09-2009 23:14 |
Να γιατι δεν υπαρχουν πλεον Στρουμφακια | wolferin | Χιούμορ | 10 | 21-05-2009 20:54 |