![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κώστα είσαι τελείως λάθος! τα κεφάλια είναι κεφάλια είτε ανήκουν σε αλητάμπουρα όπως λες, είτε στο διαμαρτυρόμενο λαό, είτε σε μπάτσο. Δες τα βιντεάκια κι αν έχεις δικαιολογία για τη συμπεριφορά των ΜΑΤ, πάω πάσο και δε θα ξανασχολιάσω σε τέτοιο θέμα. Δηλαδή είτε οι εγκληματίες, που η πολιτεία τους ανέχεται, είτε η ίδια η πολιτεία θα μας απαγορέψουν να κινούμαστε όπου θέλουμε όταν θέλουμε; Αυτό το μέλλον ονειρεύεσαι για το γιό σου; Να ζήσει σε ένα αστυνομοκρατούμενο γκέτο, αν θα έχει λεφτά να το πληρώσει, ή να κινδυνεύει κάθε ώρα και στιγμή; Να μην αναλύσουμε ξανά το ρόλο της κρατικής ασφάλειας...και των κουκουλοφόρων..... Last edited by ortho; 12-05-2011 at 16:26. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ετσι ακριβως.......δεν ειναι δουλεια τους,να ανοιγουν κεφαλια και να σκοτωνουν κανεις δεν θελει τετοια αστυνομια.....ουτε ο χειροτερος φασιστας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() πως να το κανουμε ρε παιδια... ![]() πιστευω οτι αν η αστυνομια ανοιγε πιο συχνα κανα κεφαλι αναρχικου,χουλιγκανου και καθε αλλου που στο ονομα της δημοκρατιας καταστρεφει κρατικη και δημοσια περιουσια τα πραγματα θα ταν καλυτερα! ![]() θελω να παιρνω το γιο μου να πηγαινω στο γηπεδο χωρις να τρεμω μην παθει τιποτα... ![]() θελω να πηγαινω με το γιο μου σε ολες τις γειτονιες της πολης και της χωρας μου χωρις να φοβαμαι μη μας σφαξουνε λαθρομεταναστες... ![]() θελω ταξη και ασφαλεια!που ειναι το κακο? και στο κατω κατω δειτε τις αστυνομιες στις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες πως προστατευουν τους υγιεις πολιτες απο ταραχοποια στοιχεια και μετα μιλαμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και σε ρωτάω. Αυτοί οι ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, δεν έχουνε μανούλες ;;;;;;;;; Δεν έχουνε οικογένεια;;;;;;;; Δεν έχουνε παιδάκια;;;;;;;;;; Γιατί για αυτούς δεν λέμε οτι τους καίνε σαν την Ζαν Νταρκ ;;;;;;; ![]() Αυτός φίλε μου;;;;;;;;; ΚΑΙ αυτός ένα γουρούνι να καεί είναι ![]() ![]() Αυτός φίλε μου;;;;;;;;; ΚΑΙ αυτός ένα γουρούνι να καεί είναι ![]() ![]() Αυτός φίλε μου;;;;;;;;; ΚΑΙ αυτός ένα γουρούνι να καεί είναι ![]() ![]() Και άλλη μιά ερώτηση.!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτά τα φιλίσυχα "παιδιά" που πήγαν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Τι τα ήθελαν τα στιλιάρια;;;; Μιλάω για το ξύλα από τις σημαίες, που άμα φας μια από αυτά στο κεφάλι σε στέλνει αγύριστο. ![]() Για αυτό, να βλέπουμε ΚΑΙ τις δυό όψεις του νομίσματος. ΟΧΙ την μια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
μια και ανέφερες κονταρια... προχθες εβλεπα στη τσιμισκη, κατι αναρχικους να κρατάνε σημαίες με κάτι κοντάρια που ουτε ο ηρακλης δεν ειχε ! !! ! ! !
και απόρησα για το τι τα εβαλαν.... μετα παρατήρησα στο ΄ψος της αγίας σοφιας κατι ακροδεξιους που κρατούσαν κατι τσαντάκια, πρέπει να είχαν γλοπ μεσα η κατι παρώμοιο.... τελικα πολυ πολητισμος επεσε ξαφνικα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
λυπαμαι που ενω διαβασες αυτα που εγραψα,δεν καταλαβες τιποτα..... ![]() μιλησα συγκεκριμενα,για τους αστυνομικους που σκοτωσαν(σχεδον)τον φωτογραφο που ηταν πεσμενος κατω και τον κλωτσουσαν στο κεφαλι φυσικα ειναι αλητες αυτοι που πετουν μολοτωφ και κρατουν παλουκια..... ![]() δουλεια της αστυνομιας ,ειναι να συλαμβανει και οχι να σκοτωνει.... ![]() συγνωμη,αλλα εγω δινω μεγαλη αξια στην ανθρωπινη ζωη..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κώατα μιά που είσαι στη Νίκαια, δεν πετάγεσαι μέχρι το νοσοκομείο να δεις τι κόσμο έχουν χτυπήσει; Φοιτητές, γιατρούς, ηλικιωμένους και πάει λέγοντας. Τις φωτογραφίες που έχει το νήμα δεν τις είδες; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λες;! Ποιός δικαιολογεί τους μπαχαλάκηδες;! εδώ μιλάμε για ωμή βία, σπασμένα κεφάλια. Ψάξε λίγο και θα δεις κάτι φωτό με διμοιρία των ΜΑΤ με τις ασπίδες ανάποδα. Τι θέλουν να δηλώσουν τα "παληκάρια" με αυτό; Το γεγονός ότι δεν έφεραν το μητρώο που οφείλουν στον ώμο δε σου λέει τίποτε; Ανοιξε φίλε μου τα μάτια σου και δες τι παίζει! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η καραμέλα ότι είναι εργαζόμενοι και βγάζουν το ψωμάκι τους δεν περνάει. Αν το βγάζεις σπάζοντας κεφάλια είσαι το λιγότερο ψυχοπαθής. Αν είχαν εντολή να το κάνουν, από την άλλη, μαύρο φίδι που μας έφαγε, χωρίς να αναιρεί ότι είναι ψυχοπαθείς! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας! | gsmaniac | Ελλάδα | 51 | 16-03-2011 00:07 |
Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας... | CPretenteriS | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 20:23 |
3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 09:52 |
Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 13-04-2010 23:34 |
Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 16:58 |