![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει ένα φοβερό παράπτωμα το παλικάρι που κοπανάνε! Είναι μακρυμάλλης και φοράει και στρατιωτικές αρβύλες! Τόσο μακρυμάλλης που κάποιοι νομίζουν πως είναι και κουκουλοφόρος (λόγω επαγγέλματος θα πρότεινα μια εκτίμηση οπτικής οξύτητας). Έχουμε γυρίσει δυστυχώς πολύ πίσω.
![]() ![]() Ακούς εκεί να χαρακτηριστώ έμμεσα παραπάνω "υποστηρικτης οργανωτων επεισοδιων σε βαρος υγειων και δικαιως ενιοτε διαμαρτυρουμενων διαδηλωτων"... Αν δεν ήταν το θέμα τόσο σοβαρό θα είχα ξεκαρδιστεί στα γέλια... Last edited by yns; 12-05-2011 at 21:09. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτοί οι ΑΝΑΝΔΡΟΙ Αυτοί οι Κ@ΡΓΙ@ΛΙΔΕΣ όπως με περίσια άνεση αναφέρεις. δεν έχουνε μανούλες ;;;;;;;;; Δεν έχουνε οικογένεια;;;;;;;; Δεν έχουνε παιδάκια;;;;;;;;;; Γιατί για αυτούς δεν λέμε οτι τους καίνε σαν την Ζαν Νταρκ ;;;;;;; ![]() Αυτός φίλε μου;;;;;;;;; ΚΑΙ αυτός ένας Κ@ΡΓΙ@ΛΗΣ να καεί είναι ![]() ![]() Αυτός φίλε μου;;;;;;;;; ΚΑΙ αυτός ένας Κ@ΡΓΙ@ΛΗΣ να καεί είναι ![]() ![]() ![]() Αυτός φίλε μου;;;;;;;;; ΚΑΙ αυτός ένας Κ@ΡΓΙ@ΛΗΣ να καεί είναι ![]() ![]() Και άλλη μιά ερώτηση.!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτά τα φιλίσυχα "παιδιά" που πήγαν να διαδηλώσουν ειρηνικά. Τι τα ήθελαν τα στιλιάρια;;;; Μιλάω για το ξύλα από τις σημαίες, που άμα φας μια από αυτά στο κεφάλι σε στέλνει αγύριστο. ![]() Last edited by spot; 12-05-2011 at 21:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο σε αυτή την ιστορία του κέντρου.
Οι αντεξουσιαστές έιναι ένα μωσαϊκό από 16χρονα αλβανάκια, ρουμανάκια, ελληνάκια εώς "συνειδητοποιημένους" αναρχικούς που σκοπός τους είναι η αναρχία με την θεωρητική της έννοια, από κλεφτρόνια που ψάχνουν ευκαιρία για πλιάτσικο, εώς τρελλαμένους που θέλουν νεκρούς αστυνομικούς. Από την άλλη πλευρά είναι τα ΜΑΤ στα οποία είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των αντρών τους δεν είναι και τα πρότυπα του αστυνομικού, την έχω γλυτώσει στο τσακ 2-3 φορές προσπαθώντας να ξεφύγω μέσα από φασαρίες. Λίγο ο φόβος (ναι φοβούνται), λίγο το μίσος (υπάρχει άπειρο ανάμεσα σε αυτούς και τους αναρχικούς) βλέπε κλέψιμο ασυρμάτων, ασπίδων, ξυλοκόπημα ξέμπαρκων αστυνομικών. κάψιμο από μολότωφ κ.λ.π. οδηγούν μερικούς από αυτούς σε ακραίες συμπεριφορές. Κανονικά θα έπρεπε να τους αποβάλει το ίδιο το σώμα γιατί δεν είναι δυνατό να χτυπάνε τον κόσμο στο κεφάλι με πυροσβετήρες και να τους καλύπτουν μην ξεχνάμε ότι αυτοί πρέπει να είναι οι υπερασπιστές του νόμου και όχι να τον καταπατούν οι ίδιοι. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση όπως πάντα και μην εκτείθεστε υποστηρίζοντας ακραίες θέσεις προς την μία ή την άλλη πλευρά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σας παρακαλώ κύριε, είστε έκνομος και θα πρέπει χωρίς να υποβάλετε αντίσταση, να οδηγηθείτε στην κλούβα. Έχετε δικαίωμα να μην μιλήσετε.!!!! ![]() Θα έσκαγα στα γέλια, αλλά λόγω της δινής κατάστασης που παιρνάει η χώρα, απλά ................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι να βαρέσουν αλλά με μέτρο, συνεχόμενα χτυπήματα στο κεφάλι είναι έγκλημα να βαράνε κάποιον που έχει πέσει στο δρόμο 2-3 ματατζίδες και όταν σταματάνε να έρχονται άλλη για να συνεχίσουν είναι αίσχος και ξεφτίλα, αυτοί πάνε για να ξεδώσουν και όχι να επιβάλουν την τάξη. Και μην πούμε για την ένταση της στιγμής γιατί αν δεν μπορούν να ελέγχουν τα νεύρα τους να αλλάξουν επάγγελμα. Δεν έχω κάτι μαζί τους και θέλω να τους καταλάβω αλλά μιλάμε για ακραία πράγματα |
|
|||
|
|||
![]()
apple2, σε αυτά τα ρεμάλια που δείχνει η φωτογραφία και στα άλλα που καίνε σημαίες, ανθρώπους και περιουσίες ναι, να εξαντλήσουν όλα τα δικαιώματα που τους δίνει ο νόμος (χωρίς να σκοτώσουν ή να προσπαθήσουν να το κάνουν όπως είδαμε στο βίντεο κανέναν), το θέμα είναι δυστυχώς ότι απ'ότι φαίνεται υπάρχει γενικευμένο σχέδιο εκφοβισμού έτσι ώστε να μην τολμάμε να διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά και να μπορούν οι κυβερνώντες να ξεπουλήσουν ό,τι έχει μείνει από αυτή την έρμη την Πατρίδα και να εξαφανίσουν ό,τι εργασιακό δικαίωμα υπάρχει..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως λέει και κάποιος φίλος παραπάνω αυτόν που τον πήραν νουμεράδα, θα έπρεπε να τον έιχαν συλλάβει μετά το πρώτο κτύπημα. Και τι σας κάνει να πιστεύετε ότι το άγριο ξύλο είναι η λύση, εμένα αν με πλακώσουν έτσι θα ζητήσω εκδίκηση με ΚΑΘΕ μέσο, και μπαίνουμε σε φαύλο κύκλο έτσι. 13 χρόνια είμαι στα Εξάρχεια και ξέρω όλες τις φάτσες από έξω, ή αστυνομία δεν τους ξέρει, από εχθές βουίζει ο τόπος ότι σήμερα θα γίνει της πουτ@ν@ς, που είναι η πρόληψη; Αυτή τη στιγμή έχει καταληφθεί η πρυτανία, δηλαδή το μόνο που μπορεί να κάνει η αστυνομία είναι να βαράει με τα γκλοπ και να ρίχνει δακρυγόνα, αυτά είναι η έσχατη λύση. Που είναι η βούληση της πολιτείας, που είναι οι κάμερες; δεν θα έπρεπε να είναι από το πρωί σε κάθε γωνία περίπολα και να ελέγχουν ότι κινείται λειτουργώντας αποτρεπτικά για τους 2000-3000 (γιατί τόσοι είναι) που δημιουργούν αυτή την κατάσταση. Κατά την δική μου γνώμη, η αστυνομία εξακολουθεί να είναι αμυνόμενη γιατί τρέχει απλά πίσω από τις εξελίξεις και δεν τις προλαβαίνει όπως θα όφειλε.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1 .. έτσι είναι το θέλει το μπαχαλάκι το κράτος μας να μας έχει φοβισμένους και ανήμπορους.. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Βέγγο | Slane | Επικαιρότητα | 16 | 22-12-2010 20:06 |
Θανάσης Βέγγος: Δύσκολες ώρες για τον "καλό μας άνθρωπο" | riga | Πολιτισμός | 13 | 23-10-2010 11:52 |
1.020 χλμ με ποδήλατο σε 48 ώρες! | gsmaniac | Αθλητισμός | 6 | 10-08-2010 22:50 |
2μιση ώρες στο Παναχαϊκό | Ionlab | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 17-06-2009 13:59 |