![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΣΩΣΤΟΣ!!!
Αλλά απ' την άλλη κι εγώ ΔΕ γουστάρω τέτοιους "διαδηλωτές" !!! Σαφώς και ΔΕΝ είμαι υπέρ της αιματοχυσίας, αλλά όλα έχουν τα όρια τους... ![]() Το 1995 ή 1996 (δε θυμάμαι ποια χρονιά ακριβώς) και ενώ σπούδαζα στη Γαλλία, έτυχε να γίνει στο Παρίσι μία απ' τις μεγαλύτερες πορείες που έχουν γίνει στα χρονικά. Η πορεία έγινε στον εσωτερικό περιφερειακό του Παρισιού, στη Λ.Ε.Α και απλώς για λόγους ασφαλείας είχαν κλείσει και την διπλανή - στη Λ.Ε.Α - λωρίδα, στην οποία κυκλοφορούσαν μόνο περιπολικά και Ζ-άδες... ![]() Θυμάμαι να είμαι μέσα στο αυτοκίνητο μου και να περνάω δίπλα τους με 40-50 χλμ. ενώ αν δεν ήταν η πορεία θα πήγαινα με 80-90χλμ... and that's all!! Εκτιμητές, μιλούσαν τότε για πάνω από 1.000.000 διαδηλωτές... ![]() ![]() Το ακούσατε το νούμερο..... ![]() ![]() ![]() ![]() Κι εδώ... πρέπει κάθε απόγευμα πριν φύγω να πάω σπιτάκι μου... να δω την κίνηση στης δρόμους.... στο zougla.gr...ή στη Naftemporiki... μήπως τυχόν κάποιο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ τα ΄χει κάνει λαμπόγιαλα και μου πάρει 2 ώρες να φτάσω στον προορισμό μου (αν τα καταφέρω) αντί για 15' που είναι κανονικά... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα όρια Κωστή δεν ξεπερνιούνται όταν σπάνε κεφάλια; Είτε είναι αστυνομικών είτε πολιτών;
Παραξενεύομαι πραγματικά όταν μορφωμένοι και δουλεμένοι άνθρωποι τα κάνουν όλα ίσιωμα. Φυσικά και συμφωνώ ότι είναι ανεπίτρεπτο μιά συγκέντρωση 50 ατόμων να ρημάζει την κυκλοφορία. Εκεί το κράτος γιατί δεν κάνει κάτι; Μην πούμε την αστυνομία κάπως;! Οταν διαλύονται μαζικές συγκεντρώσεις με τον τρόπο που γνωρίζουμε έχουμε τους "αγανακτισμένους" υπό άλλη έννοια πολίτες να επιχαίρουν για τα κεφάλια που έσπασε "μεμονωμένος" ΜΑΤατζής και τον δικαιολογούν ότι έχασε την υπομονή του. ΜΑΤ σημαίνει μονάδα αποκατάστασης τάξης. Αν έχουν άδεια να σκοτώνουν να το ξέρουμε, να μας το πούνε βρε αδερφέ, και τότε να μην πηγαίνουμε σε πορείες. Συστήνω να ξαναδιαβάσουμε το "1984". Μόνο που εδώ ζούμε πιά την πιό βίαιη εκδοχή του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι εγώ παραξενεύομαι όταν κάποιοι... εσκεμμένα ή όχι... διαβάζουν επιλεκτικά κομμάτια κάποιας απάντησης...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι έγραψες φίλε που δε σχολίασα; Την εμπειρία σου από τη Γαλλία. Κι ουσιαστικά έδωσες μόνο σου την απάντηση! Τι κάνει η γαλλική αστυνομία και τι δεν κάνει η ελληνική. Αλλά εδώ μιλάμε για σπασμένα κεφάλια! Θα ήμουν το ίδιο σιχτιριασμένος αν το κεφάλι αυτό ανήκε σε αστυνομικό. Αλλά τα θέλουν φίλε μου τα ανοιγμένα κεφάλια......δεν ανοίγουν κατά λάθος.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σε αυτό εδώ αναφερόμουν... ΔΕΝ έκανα τίποτα ίσιωμα...
![]() Γενικώς το point του μηνύματός μου αναφερόταν στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ! ![]() ![]() Αυτό και μόνο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για αυτά τα φαινόμενα δεν μιλάει κανείς. Μόνο στα """"παιδιά"""" (30 και 35 χρονών γαιδούρια) υπάρχει η ευαισθησία
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε αυτό συμφωνούμε. Οσο πάει χειροτερεύει το πράγμα, είναι όμως κομμάτι της μεγάλης εικόνας.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε πληροφορώ... ότι αν ψάξεις εις βάθος... θα διαπιστώσεις ότι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα προβλήματα αυτής της χώρας... οφείλονται στην ανύπαρκτη παιδεία!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για την "ανύπαρκτη παιδεία" με βρίσκετε 100% σύμφωνο. Είναι αρκετά χρόνια τώρα που μας την έχουν καταστρέψει. Και να τώρα τα αποτελέσματα.. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας! | gsmaniac | Ελλάδα | 51 | 16-03-2011 00:07 |
Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας... | CPretenteriS | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 20:23 |
3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 09:52 |
Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 13-04-2010 23:34 |
Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 16:58 |