![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
YouTube - Ξυλοδαρμός διαδηλωτή από αστυνομικούς - Αθήνα 11/5/2011
Ρε Γιώργο με έχεις βγάλει και μένα από τα ρούχα μου με αυτά που γράφεις και έτσι όπως τα γράφεις. ![]() Να σε ρωτήσω κάτι ; Αν, λέω Αν ήσουν εκεί δίπλα, ας πούμε στην θέση της κοπέλας που τράβαγε το βίντεο θα πήγαινες πάνω από τον πεσμένο και χτυπημένο τσόγλανο να του ρίξεις μιά κλωτσιά στο κεφάλι ; Εγώ πιστεύω (είμαι σίγουρος) ότι δεν θα το έκανες, ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν και είναι δειλοί και βαρεμένοι (και από τις δύο πλευρές), αλλά από τους αστυνομικούς περιμένεις κάτι καλύτερο. Όποιος πρώτα από όλα σέβεται τον ευατό του δεν κάνει τέτοια πράγματα, έχοντας τουλάχιστον συνείδηση του τι κάνει. Aφού λοιπόν δεν θα το έκανες γιατί το υποστηρίζεις ; |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας! | gsmaniac | Ελλάδα | 51 | 16-03-2011 01:07 |
| Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας... | CPretenteriS | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 21:23 |
| 3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 10:52 |
| Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 14-04-2010 00:34 |
| Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 17:58 |