![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ρε σεις βλεπετε οτι δεν υφισταται κρατος,αφηστε μην ασχοληστε αλλο.τα λαμογια που μας κυβερνουν ειναι ανικανοι.δεν μπορουν να μοιρασουν σε 2 γαιδαρους αχυρο.νομιζω οτι ζουμε τις τελευταιες στιγμες του ελληνικου κρατους.το καραβι πλεει ακυβερνητο εδω και πολλα χρονια.το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει ελπιδα.δεν υπαρχει καποια ηγετικη προσωπικοτητα που θα μπει μπροστα και θα κανουμε μια νεα αρχη γιατι αυτο μας χρειαζεται.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Από τα γραφόμενά του κατάλαβα ότι κι αυτός μία νόμιμη αστυνομία θέλει, αλλά όταν είναι αντιμέτωπη με ανθρώπους που είναι όχι απλά παράνομοι, αλλά τους απειλούν την φυσική και την ψυχολογική τους αξιοπρέπεια, τότε δικαιολογεί το οποιο ψυχολογικό ξέσπασμα... |
|
|
|||
|
|||
|
Να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω τους αναρχικούς και τους μπαχαλάκηδες, αλλά προτιμώ να τους δω μέσα στην στενή παρά στο κρεβάτι μιάς εντατικής εκεί ακριβώς είναι που χάνει η αστυνομία το παιχνίδι.
Μου είναι αδιανόητο να πετά κάποιος μολότωφ και η τιμωρία του να είναι ξύλο. |
|
|
|||
|
|||
|
ρε μποισ
διαβασα ολα τα παραπάνω κια δεν μπορώ να καταλάβω κατι, ειναι αστυνομικη βια όταν ενας αστυνομικος ο οποιος πηγε να σταματησει εναν αναρχικο με τη μολωτοφ στο χερι, τον εριξε κατω και τον αρχισε στις γρήγορες????? για να καταλάβω δηλαδι... τη επρεπε να τον κανει? να τον πει σε παρακαλώ παραδώσου?? εγω προσωπικά αν ήμουν οχι εντατικη..... στο νεκροταφειο κατευθείαν.... διοτι οταν το 2007 εκαψαν και ρημαξαν.... κανεις αναρχικος δεν ειπε " μην καψουμε αυτο το αυτοκινητο διοτι ειναι ενος ευσηνηδιτου πολιτη",, παρεπιπτώντος, το 2007 οι αναρχικοι εκαψαν ενα αναπηρικο αυτοκινητη στο κεντρο της θεσσαλονικης, ενα ειδικο αυτοκινητο του γιαννακη ( παλαιον πατρων γερμανου) αξίας 35 000 ευρών, μέχρι σήμερα με έρανουν απο 10 φίλους δεν μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε το ποσό να πάρουμε άλλο.... το παιδί τυρανιέται κάθε μερα ... οι γονείς εχουν φτάσει στην αγανάκτηση... εγω προσωπικα έβαλα τα αυτοκόλητα οτι ειναι αναπηρικο..... αν τους εβρισκα αυτους που το εκαψαν, θα τους εκεγα στη μέση του δρόμου.... και ας με ελεγαν μερικοι χρυσαυγίτη... ελληνας ευσυνίδητος πολιτης ειμαι Last edited by ltsiorak; 14-05-2011 at 08:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και για οσους δεν γνωριζουν,εσυ ζεις το μεγαλυτερο προβλημα απο ολους μας,με το συγκεκριμενο θεμα(αναρχικων)..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Αν και στο έργο ο Stallone τον είχε υποδυθεί κι αυτόν. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ακριβώς!!!! δικαστές dredd |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Βέγγο | Slane | Επικαιρότητα | 16 | 22-12-2010 20:06 |
| Θανάσης Βέγγος: Δύσκολες ώρες για τον "καλό μας άνθρωπο" | riga | Πολιτισμός | 13 | 23-10-2010 11:52 |
| 1.020 χλμ με ποδήλατο σε 48 ώρες! | gsmaniac | Αθλητισμός | 6 | 10-08-2010 22:50 |
| 2μιση ώρες στο Παναχαϊκό | Ionlab | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 17-06-2009 13:59 |